MORSOMT EKTESKAP: Siri Tollerød hadde ikke hatt noe imot å gifte seg med moromannen Morten Ramm. Foto: Fame Flynet
MORSOMT EKTESKAP: Siri Tollerød hadde ikke hatt noe imot å gifte seg med moromannen Morten Ramm. Foto: Fame Flynet Vis mer

Siri Tollerød ville giftet seg med Morten Ramm

Siri Tollerød tror hun hadde levd lenge dersom komikeren hadde vært ektemannen hennes.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sørlandsjenta Siri Tollerød (26) har bygd seg en imponerende internasjonal karriere som modell og har gått på catwalken for kjente designere som Alexander Wang, Calvin Klein, Prada og Dolce & Gabbana - for å nevne noen.

For to år siden ledet hun også det populære TV-programmet Top Model på TV3 - hvor det var Frida Børli Solaker fra Valnesfjord som stakk av med seieren og kapret modellkontrakten.

I et intervju på nettsiden til den tidligere Costume-redaktøren Vanessa Rudjord - letter Tollerød på sløret når det kommer til hva hun synes om flere av Norges kjendismenn.

På spørsmål om hvem hun ville skutt, hatt sex med og giftet seg med av Stian Blipp (25), Jon Almås (47) og Morten Ramm (36), svarer hun blant annet følgende:

- Skyte: Stian Blipp. Sex: Jon Almås. Gifte meg med: Morten Ramm. Morten Ramm er jo kjempemorsom, så da ville jeg nok levd lenge.

Dessverre er komikeren allerede gift. I januar i fjor ga han nemlig sitt ja til ungdomskjæresten Anette Skarpaas i en intim seremoni på i fjellbygda Hemsedal.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEMANNEN: Komiker Morten Ramm giftet seg i fjor med Anette Skarpaas som han da hadde vært sammen  med en rekke år allerede. Foto: FameFlynet Norway
DRØMMEMANNEN: Komiker Morten Ramm giftet seg i fjor med Anette Skarpaas som han da hadde vært sammen med en rekke år allerede. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Pensjonerte seg som 25-åring

Videre i intervjuet, sier den vakre modellen av hun synes alpinisten Aksel Lund Svindal (32) er Norges mest sexy mann.

Men da Siri får det svært personlige sprøsmålet «Hva er favorittstillingen din?», så blir Shun hemmelighetsfull.

– Haha, ja nå kan du lure!

Siden Tollerøds catwalk-gjennombrudd i 2007 har hun gått rundt 50 visninger hver sesong. Hun har gjort kampanjer for motegiganter som Alberta Ferretti, GAP, Miu Miu og John Galliano og vært Chanel-designer Karl Lagerfelds (81) personlige favoritt.
 
I 2012 bestemte Siri seg likevel for å flytte tilbake til Norge og «pensjonere» seg – i en alder av 25 år.
 
– Jeg følte det var på tide å flytte tilbake til Norge. Jeg har alltid hatt lyst til å begynne på skolen igjen. Nå var det tida for det, fortalte hun til Seoghør.no våren 2013.

LES OGSÅ: - Vi får se om det blir noen feiring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer