OVERRASKENDE «STJERNEMØTE»: Mandag kveld var vær-profil Siri Kalvig på Nick Cave-konsert med en vennegjeng i Moskva. Under konserten fikk den norske kjendisen nærkontakt med den australske stjernens rockefot. Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør/ NTB Scanpix
OVERRASKENDE «STJERNEMØTE»: Mandag kveld var vær-profil Siri Kalvig på Nick Cave-konsert med en vennegjeng i Moskva. Under konserten fikk den norske kjendisen nærkontakt med den australske stjernens rockefot. Foto: Bent Are Sigvaldsen, Se og Hør/ NTB ScanpixVis mer

Siri Kalvig fikk uventet nærkontakt med superstjernen

- Han er en fantastisk artist, sier Storm-gründeren til Seoghør.no om Nick Cave etter hendelsen.

SEOGHØR.NO: Da den norske Storm-gründeren og meteorologen Siri Kalvig (44) var på rockekonsert i Moskva mandag kveld, fikk hun oppleve mer enn forventet.

Mandag delte hun et bilde fra konserten med den australske kultrockeren Nick Cave (57) på Instagram, og fortalte at superstjernen kom til å tråkke på fingeren hennes under konserten.

Den uventede nærkontakten mellom Caves fot og Kalvigs finger beskriver hun som «vondtgodt» i Instagram-innlegget, og overfor Seoghør.no utdyper Kalvig:

- Fingeren er helt fin, ingen varige mén. Men varige minner! Han er en fantastisk artist, understreker den tidligere TV 2-profilen.

Et bilde publisert av @sirikalvig

Saken fortsetter nedenfor.

På første rad

Siri Kalvig, som har tre barn med ektemannen Kjell-Erik Østdahl, forteller at hun og mannen dro til Moskva sammen med tre andre vennepar i anledning en venns bursdag:

- Han hadde fått konsertbilletter i gave av kona si. Moskva var det eneste stedet det var ledige plasser på turnéen hans, forklarer hun via e-post til Seoghør.no.

Det noe ublide møtet med rockestjernens fot, skyldtes at Kalvig og vennene hennes hadde sikret seg plasser helt forrest ved scenen. Fingertråkkingen var imidlertid ikke representativ for konserten ellers.

- Det var en fantastisk konsert. Jeg har aldri vært på en så «disiplinert» konsert før. Selv med over 7000 i salen, som var fullsatt, var det ingen skubbing og knuffing, legger Siri Kalvig til overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

MUSIKK-GLADE: Siri Kalvig og ektemannen Kjell-Erik Østdahl fikk en uforglemmelig konsertopplevelse i Moskva.
MUSIKK-GLADE: Siri Kalvig og ektemannen Kjell-Erik Østdahl fikk en uforglemmelig konsertopplevelse i Moskva. Vis mer

Nick Cave har gjort seg bemerket som både musiker, skuespiller og forfatter. Han var frontfigur i post-punkbandet The Birthday Party (1973-83), og er fortsatt aktiv med The Bad Seeds og den mer alternative rockegruppa Grinderman.

Rockestjernen har dessuten spilt i Norge en rekke ganger. Sommeren 2009 fikk han folk til å ta av på Frognerbadet i Oslo under Norwegian Wood, og våren 2008 spilte han for et utsolgt Oslo Spektrum.

I 2008 gjestet han også Øyafestivalen i Oslo med Grinderman, og senest i 2013 spilte han på Bergenfest og på Norwegian Wood med The Bad Seeds.

NORGESVENN: Nick Cave har spilt i Norge en rekke ganger i årene løp. Her er han i aksjon på scenen sammen med The Bad Seeds under Bergenfest i juni 2013. Foto: Gonzales Photo
NORGESVENN: Nick Cave har spilt i Norge en rekke ganger i årene løp. Her er han i aksjon på scenen sammen med The Bad Seeds under Bergenfest i juni 2013. Foto: Gonzales Photo Vis mer

LES OGSÅ: Superparet overrasket med Oslo-besøk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.