KASTET CHIPS: Rihanna ble forbannet da en fan kastet chips på henne under en konsert i Manchester.  Foto: FameFlynet
KASTET CHIPS: Rihanna ble forbannet da en fan kastet chips på henne under en konsert i Manchester. Foto: FameFlynetVis mer

Sinte fans kastet chips på Rihanna

Popstjernens oppførsel fikk publikum til å rase.

SEOGHØR.NO: Rihanna (25) har vakt oppsikt med sin merkelige oppførsel på sin «Diamonds»-turné. Mange fans uttrykker sin misnøye på Twitter, og flere raser over sangerens forsinkede konserter som starter flere timer etter annonsert tid. Hun har også avlyst en rekke konserter. 

Kanskje begynner det travle turnélivet og slite ut den unge stjernen. RiRi har de siste månedene virket sliten og hatt svært kort lunte. I midten av juni kokte det over for «Rude Boy»-stjernen da en fan kom for nærme. Rihanna langet ut og slo kvinnen med mikrofonen sin. 

Onsdag kveld opptrådte Rihanna i Manchester da noen kaste potetgull opp på scenen. Dette fikk sangeren til å fly i taket og skjelte ut vedkommende fra scenekanten. 

- Det er en god type galskap og en dårlig type. Når du kaster dritt opp hit, det er et gigantisk feiltrinn...Kutt ut den dritten der. Virkelig, chips? 

Her kan du se Rihannas raseriutbrudd på scenen.

Rihanna har også tidligere fått kjenne fansens vrede. I februar ble stjernen skadet da en fan kastet en ølflaske på henne på en nattklubb i London.

25. juli skal Rihanna opptre på Telenor Arena i Oslo.

LES OGSÅ: Alicia Keys er bekymret for Rihanna