Chrissy Teigen:

- Sinnet går amok

Hollywood-stjernen er ferdig med dietter for godt.

SUNN: Chrissy Teigen er i dag mer opptatt av å nyte livet enn å følge strenge dietter. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo/NTB
SUNN: Chrissy Teigen er i dag mer opptatt av å nyte livet enn å følge strenge dietter. Foto: REUTERS/Danny Moloshok/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2010 startet Chrissy Teigen (35) sin profesjonelle modellkarriere i det amerikanske magasinet Sport Illustrated Swimsuit Issue.

For å holde seg i form lå tobarnsmoren ofte i hardtrening og fulgte oppsatte regler for hva hun kunne spise. Dette resulterte i en rekke opp- og nedturer når det kommer til dietter.

- Sinnet går amok

Nå er derimot slanking og strenge kostholdsplaner et tilbakelagt kapittel for den norskættede stjernen.

- Jeg har kastet alt det der ut av vinduet. På dette punktet i livet mitt, så er det viktigere for meg å nyte ting slik de er, forteller hun til People.

Det viktigste for Teigen i disse dager er å fokusere på hva som gjør henne lykkelig.

- Jeg spiser ting når jeg har lyst på dem. Hvis jeg ikke gjør det, så går hjernen min amok. Jeg prøver på en måte å sette sinnet og sjelen foran kroppen. Hvis det er noe som kommer til å gjøre meg glad og få meg til å føle meg bra, så unner jeg meg det, forklarer hun og legger til:

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Jeg har brukt altfor mange år på å telle kalorier, planlegge altfor mange treningstimer og å prøve å finne ut hva velbehag betød for meg.

Siden 2013 har Teigen vært gift med artisten John Legend (42), og sammen har de barna Luna (4) og Miles (2). Til People deler 35-åringen at for å holde seg i form nå, elsker hun å leke med ungene, være utendørs i parker, gå i akvarium og kjøre rundt med barna.

- Dette er aktiviteter som jeg liker å gjøre, sier hun.

Som egenpleie er hun glad i yoga og pilates, og i tillegg har hun begynt å meditere jevnlig.

- Jeg har ikke blitt så flink enda for jeg tenker altfor mye, innrømmer hun til nettstedet.

Hadde alkoholproblemer

Sommeren 2017 avslørte den mørke skjønnheten, som i oktober mistet sitt ufødte barn, at hun hadde problemer med alkohol.

I et intervju med Cosmopolitan fortalte Teigen om hvordan hun hadde prøvd å endre livsstilen sin, hovedsakelig når det gjaldt alkoholinntak.

- Jeg drakk altfor mye. Jeg ble vant til å ta et glass vin mens jeg ble stylet, så enda et glass før en prisutdeling. Og dermed en hel haug på prisutdelingen. Det endte med at jeg følte meg dårlig fordi jeg dreit meg ut foran en rekke folk som jeg virkelig respekterte. Og den følelsen, det er ingenting som den. Du føler deg grusom. Det ser ikke bra ut for meg, for John, eller for noen, delte hun.

35-åringen hevdet videre at flere i familien hennes har slitt med alkoholproblemer, og at hun selv ikke akkurat er typen som «bare kan ta én drink».

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

I tillegg skal heller ikke medisinene hun tok for depresjon og angst ha fungert så godt med alkohol.

- Ingen har liksom tatt det opp med meg. De antok bare at det var ok fordi jeg alltid følte meg fin dagen derpå. Jeg visste i hjertet mitt at det ikke var riktig. Det gjør deg veldig kort mot mennesker. Folk tenker at det er søtt og gøy å dra på brunsj og drikke masse, men det ligger mer bak. Jeg har aldri noen gang tenkt: «Jeg er veldig glad for at jeg var på denne brunsjen».

- Jeg vil ikke være den personen. Jeg er nødt til å fikse meg selv, forklarte hun til bladet.

LES OGSÅ: - Hollywood må droppe den udaterte dritten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer