Single Bjørndalen koste seg på motefest

- Jeg tenkte det var veldig fint å få litt avkobling i kveld, og det er jo mye fint å se her da, fortalte skiskytter-kongen til Seoghør.no.

SPORTSMANN PÅ MOTEEVENT: Ole Einar Bjørndalen koste seg i bakgården i Posthallen i Oslo sentrum mandag denne uken, på åpningen av Oslo Fashion Week. Foto: Stella Pictures
SPORTSMANN PÅ MOTEEVENT: Ole Einar Bjørndalen koste seg i bakgården i Posthallen i Oslo sentrum mandag denne uken, på åpningen av Oslo Fashion Week. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildeserie av flere kjendiser på åpningen av Oslo Fashion Week nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Mandag kveld var det duket for åpningen av Oslo Fashion Week, og fiffen fra alle lag i Kjendis-Norge hadde funnet veien til Posthallen i Oslo sentrum.

Skiskytter-kongen Ole Einar Bjørndalen (39) var blant de inviterte.

- Hva gjør en sportens mann som deg på et event som dette, Ole Einar?

- Hehe, ja si det. Neida, jeg ble invitert så jeg tenkte det var veldig fint å få litt avkobling i kveld, og det er jo mye fint å se her da. Et helt annet miljø enn det jeg er vant med, og jeg får mye inspirasjon. Jeg kommer jo fra skimiljøet og klesindustrien der, og vi er jo litt tradisjonelle når det gjelder bekledning. Så å få litt annen inspirasjon, og å lage litt artige sportsklær, dethadde vært gøy.

Til Seoghør.no forteller Bjørndalen videre at han er opptatt av mote og trender når tiden tillater det, og at god passform er det som inspirerer ham mest.

-  Litt farger, at det er klassisk og så må det jo passe. God passform, selvfølgelig. Være fri og bevegelig, det er det aller viktigste.

-  Føler du litt press når du er på moteeventer som dette?

- Overhode ikke. Første gang jeg er her, så burde kanskje følt mer press?, fortalte en lattermild Bjørndalen til Seoghør.no.

I fjor høst skilte Bjørndalen og kona Nathalie Santer-Bjørndalen (41) lag etter seks år som mann og kone.

Under Oslo Fashion Week-åpningen koste han seg derimot side om side med blant andre skuespiller Marian Aas Hansen (38) og Se og Hørs sjefsredaktør Ellen Arnstad (47).
 
Se stor bildeserie av flere kjendiser på åpningen av Oslo Fashion Week nederst i saken!

LES OGSÅ: Prins Friso er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer