- Singellivet var ikke bra for helsen min

Forrige gang hun var uten kjæreste gikk Aylars vekt opp sju kilo. Det er hun fast bestemt på ikke å oppleve igjen.

SKAL IKKE OPP I VEKT: Aylar gikk opp syv kilo sist hun var singel. Det skal ikke gjenta seg. Foto: Stella Pictures
SKAL IKKE OPP I VEKT: Aylar gikk opp syv kilo sist hun var singel. Det skal ikke gjenta seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Aylar Lie er for tiden aktuell som energidrikken Lamborghinis ansikt utad. Den norske stjernen er mye på farten, og har en veldreid kropp. Men selv sier hun at hun ikke er så flink når det kommer til treningen.

– Jeg trener egentlig ikke så mye som mange tror. Jeg trener i perioder, men holder meg stort sett i aktivitet. Derimot er jeg flink på kosthold. Jeg spiser litt av alt, og veldig ofte. Stort sett er det to brødskiver til frokost, kyllingsalat til lunsj og så to varme retter til middag og kveld. I tillegg småspiser jeg mellom hovedmåltidene for å holde forbrenningen på topp.

– Siden du da holder deg så godt må du ha gode gener?

– Tja ... Jeg har anlegg for å legge på meg, og før jeg ble kjent var jeg småchubby. Jeg elsker mat og spiser for det meste alt jeg har lyst på, men har en stor svakhet for sukker. Men etter at jeg startet med kromtabletter, har jeg endelig fått kontroll på søtsuget. Det året jeg var singel la jeg på meg syv kilo. Det var fordi jeg var mye ute på by'n. Det er mange kalorier i alkohol. Singellivet var ikke bra for helsen min, men jeg har roet ned festingen nå – selv om jeg er singel igjen.

Aylars siste lange forhold tok slutt sommeren 2011, da forholdet til Ozan Özerk endte. I fjor ble hun koblet til Christian Alexander Blom, men paret skal ha gått hver til sitt i februar i år. Aylar ønsket selv ikke å bekrefte forholdet.

Hele intervjuet med Aylar kan du lese i Se og Hør, som er i salg nå!


LES OGSÅ: Dette ville hun gjort med 125 millioner
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer