POPULÆR DELTAGER: I 2013 var Isabell en av deltagerne i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her er hun i aksjon under innspillingen. Foto: TV3
POPULÆR DELTAGER: I 2013 var Isabell en av deltagerne i realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her er hun i aksjon under innspillingen. Foto: TV3Vis mer

Singellivet er over for Paradise-Isabell

- Jeg er veldig forelsket.

SEOGHØR.NO: Isabell Andersen (25) fikk mange mannlige beundrere, da hun var med i TV3-serien «Paradise Hotel» i 2013.

Men nå heller den blide jenta kaldt vann i blodet på alle håpefulle beilere.

Til Seoghør.no bekrefter hun at hun har blitt sammen med Joe Andre Værnes (25).

- Vi møtte hverandre gjennom felles venner i mai-juni og har datet siden. For fem-seks dager siden ble vi sammen, sier hun med et smil.

I juni 2013 flyttet Isabel inn i en leilighet i Oslo sammen med sin tidligere «Paradise Hotel»-kollega Pia Alvheim Sandersen.

Hjemme hos Pia og Isabell - se video:

Isabel sier hennes nye kjæreste går godt overens med samboeren og bestevenninnen.

- Han er jo her hele tiden, så vi er blitt som en liten familie. Han spøker med at han skal adoptere Pia, sier hun og ler.

Nå ser hun frem til å dra på sin første ferietur med sin nye kjæreste.

PARADISE-STEMNING: Isabell ble en populær Paradise-deltager i 2013. Her er hun på fest med kollegene Glenn Henriksen, Pia Alvheim Sandersen og programleder Triana Iglesias (midten).
PARADISE-STEMNING: Isabell ble en populær Paradise-deltager i 2013. Her er hun på fest med kollegene Glenn Henriksen, Pia Alvheim Sandersen og programleder Triana Iglesias (midten). Vis mer

- Vi håper å få dratt på en tur snart, kanskje til Split i Kroatia, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Byttet ut kjæresten med Paradise-Isabell

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.