SUKSESS: Får jentene til et samarbeid med selveste Timbaland, har de nok en lysende karriere i møte. Foto: All Over Press
SUKSESS: Får jentene til et samarbeid med selveste Timbaland, har de nok en lysende karriere i møte. Foto: All Over PressVis mer

Singel med Timbaland?

Hiphop-mogulen vurderer popsamarbeid med glamourjentene Linni Meister og Camilla Jacobsen.

SEHER.NO:  Stadig flere av de norske glamourjentene prøver å skape seg et navn innenfor annet enn modellbransjen.

Vår egen Linni Meister (22) har prøvd seg som sanger før, da hun spilte inn Destiny's Child-låta "Survivor" i forbindelse med TV 3-serien "Robinson-ekspedisjonen".

Nå har hun og en annen norsk glamourjente, Camilla Jacobsen (22), kokt sammen et nytt konsept kalt "Diamonds and Danger", som skal lanseres på utestedet Cosmo i Vika i Oslo torsdag kveld.

Og etter det seher.no har fått erfare har ingen ringere enn hiphop-mogulen Timbaland - som blant annet har toppet lister verden over med singelen "Apologize" - meldt sin interesse for prosjektet.

- Da jeg var i Las Vegas kom jeg i kontakt med Timbalands personlige trener, Zee. Jeg nevnte at jeg og Linni snakket om å gi ut en singel og at vi trengte en kul beat til den. Da fortalte han at Timbaland kunne være interessert i å inngå et samarbeid, forteller Camilla til seher.no.

- Foreløpig er ingenting sikkert, men responsen var positiv, fortsetter jenta, som er født og oppvokst i Mosjøen.

Litt farlig, litt annerledes
Konseptet går først og fremst ut på og promotere jentene og sponsorene deres, men ender forhåpentligvis i både utgivelse av singel og lansering av et klesmerke.

- Vi er spente på responsen på lanseringsfesten, forteller Linni og legger til at det er tilbakemeldingene fra den som styrer en del av avgjørelsen for hvordan de skal fortsette.

- Det er invitert mange kjentfolk, og tilbakemeldingene har vært overveldende, så det blir spennende, sier Linni.

Hun kan avsløre at på festen deles det ut gaveposer til de inviterte, samt at jentene skal fremføre show og vise klær.

- Det er et annerledes oss. Vi er tøffe og glamorøse damer med en litt "gi faen"-holdning.

Og for dem som ikke tror at Linni kan ha et vondt bein i kroppen kan den lille, søte jenta med den lyse stemmen fortelle at folk kommer nok til å bli overrasket på lanseringsfesten.

- Jeg kan bli ganske sur, ler hun.

Og kanskje kommer også Timbaland på kveldens fest.

Ifølge Linni har jentene sendt invitasjonen til lanseringen er sendt til teamet hans, og hvis han kommer er det jo absolutt ikke noe minus for de to pop-spirene...

LES OGSÅ: Vil ikke lage puppe-pop.