SINGEL: Lothe Svendsens samboer, Johannes Munkeby Berg, flyttet ut. Forholdet tok slutt for tre måneder siden. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SINGEL: Lothe Svendsens samboer, Johannes Munkeby Berg, flyttet ut. Forholdet tok slutt for tre måneder siden. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Singel like før fødselen

Stine Marie Lothe Svendsen flyttet fra samboeren.

Publisert
SEHER.NO: I fjor sommer fant den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stine Marie Lothe Svendsen (22) lykken med Johannes Munkeby Berg. I november kom nyheten om at paret venter barn. Nå har imidlertid forholdet tatt slutt.

Det bekrefter Lothe Svendsen, som er gravid i åttende måned, på sin egen blogg (Ekstern lenke, red. anm.).

«Som mange sikkert har fått med seg så har jeg og Johannes flyttet fra hverandre, og ja, det er slutt. Det har vært slutt i ca. tre måneder nå, men vi er venner, og det har vi store planer om å fortsette og være.», skriver Stine Marie.

Lothe Svendsen ønsker ikke å gå nærmere inn på detaljene, og ber leserne respektere dette.

I januar bekreftet den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren overfor Seher.no at hun venter en gutt. Likevel hadde ikke kjønnet så mye å si.

- Så lenge barnet er friskt så har ikke kjønnet noe å si, sa hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun fram babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer