Morgan Sulele:

Singel igjen

- Bedre som venner.

SINGEL: Morgan Sulele er singel igjen. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SINGEL: Morgan Sulele er singel igjen. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Magnus Clausen (29), bedre kjent som artisten Morgan Sulele og kjæresten har gjort det slutt. Clausen var sammen med Rebekka Norvik (27) i fire år, men kan nå avsløre at de gikk hver til sitt allerede før jul i fjor.

Det bekrefter artisten overfor God Kveld Norge:

- Det er ikke noe dramatikk bak bruddet. Vi bare fant ut at vi passer bedre som venner.

Bærumsartisten sier videre at han foreløpig trives som singel, og at han gleder seg til samfunnet gjenåpner helt.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Artisten står bak flere norske landeplager, som blant annet sommerhiten «Bare min». Låta kom i 2015 og NRK P3 utropte den til «Årets Sommerlåt».

«Bare min» ble det store gjennombruddet for mannen som valgte å gi ut musikk bak navnet «Morgan Sulele». Sommerenn 2019 hadde han en nybhit, nemlig «Helt Ærlig» - denne gangen i samarbeid med Pål Tøien, bedre kjent som OnklP.

I fjor var han en av artistene som var med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». De resterende artistene rundt bordet den sesongen var Aslag Haugen (60), Frida Ånnevik (37), Linnea Dale (30), Chris Holsten (28), Tuva Syvertsen (38) og Odd Nordstoga (48).

LES OGSÅ: Sophie Elise med overraskende nyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer