Camila Mendes:

- Singel igjen

Kjærligheten skal ha tatt slutt nok en gang for Hollywood-stjernen.

- SINGEL IGJEN: Kjærligheten skal ikke være så lett for skuespiller og sanger Camila Mendes. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
- SINGEL IGJEN: Kjærligheten skal ikke være så lett for skuespiller og sanger Camila Mendes. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2019 kom nyheten om at stjerneparet Camila Mendes (26) og Charles Melton (28) hadde gått hver til sitt etter ett år som kjærester.

Duoen skapte seg store navn gjennom tenåringsserien «Riverdale» på Netflix, der de spiller mot hverandre i rollene som Veronica Lodge og Reggie Mantle.

- Camila og Charles har vært fra hverandre i et par måneder. De har tatt en pause i forholdet. Det eskalerte så fort, og de trenger tid til å fokusere på seg selv og jobben, fortalte en kilde til E! News den gang.

Kort tid etter bruddet fant Mendes lykken på ny. Denne gangen med fotografen Grayson Vaughn (29).

I høst bekreftet også 26-åringen forholdet til Vaughn for sine 26 millioner følgere på Instagram, ved å poste et kyssebilde fra flyplassen med følgende tekst: «Langdistanse-kjærlighet».

- Slettet bilder

Nå skal derimot også denne romansen ha tatt slutt. Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant E! News.

- Det ligger ikke noe dramatikk bak bruddet. De er fremdeles venner. Forholdet gikk bare til veis ende, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at duoen brøt med hverandre for rundt en måned siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer