Camila Mendes:

- Singel igjen

Kjærligheten skal ha tatt slutt nok en gang for Hollywood-stjernen.

- SINGEL IGJEN: Kjærligheten skal ikke være så lett for skuespiller og sanger Camila Mendes. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
- SINGEL IGJEN: Kjærligheten skal ikke være så lett for skuespiller og sanger Camila Mendes. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember 2019 kom nyheten om at stjerneparet Camila Mendes (26) og Charles Melton (28) hadde gått hver til sitt etter ett år som kjærester.

Duoen skapte seg store navn gjennom tenåringsserien «Riverdale» på Netflix, der de spiller mot hverandre i rollene som Veronica Lodge og Reggie Mantle.

- Camila og Charles har vært fra hverandre i et par måneder. De har tatt en pause i forholdet. Det eskalerte så fort, og de trenger tid til å fokusere på seg selv og jobben, fortalte en kilde til E! News den gang.

Kort tid etter bruddet fant Mendes lykken på ny. Denne gangen med fotografen Grayson Vaughn (29).

I høst bekreftet også 26-åringen forholdet til Vaughn for sine 26 millioner følgere på Instagram, ved å poste et kyssebilde fra flyplassen med følgende tekst: «Langdistanse-kjærlighet».

- Slettet bilder

Nå skal derimot også denne romansen ha tatt slutt. Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant E! News.

RART: Forholdet mellom Cole Sprouse og Lili Reinhart skal angivelig være slutt - men skuespillerne fra «Riverdale» måm av naturlige årsaker møtes i prosesjonell jobbsammenheng. Vis mer

- Det ligger ikke noe dramatikk bak bruddet. De er fremdeles venner. Forholdet gikk bare til veis ende, forteller en kilde til nettstedet, og legger til at duoen brøt med hverandre for rundt en måned siden.

E! News skriver også at Mendes har slettet bildene hun hadde av Grayson i feeden sin, samt sluttet å følge ham. Grayson har på sin side beholdt sine bilder av eksen og følger henne fremdeles.

På det siste bildet han har postet av skuespilleren, den 22. februar, ser det ut som om hun har grått.

Det skal være Mendes' hektiske timeplan som er en av årsakene til bruddet, ifølge E! News. 26-åringen spiller nemlig inn Riverdale i Canada, mens Grayson har tilbrakt tid i USA.

- På grunn av pandemien er det ikke lov å reise, så det har ikke vært lett for dem å se hverandre, deler kilden videre.

Da Grayson fylte år i oktober, hyllet Mendes ham på Instagram:

«Du måtte være en skorpion, ikke sant? Elsker deg, bursdagsbarn», skrev hun, hvorpå han svarte:

«Te amo mais» - som på norsk betyr «Jeg elsker deg mer».

POPULÆR GJENG: F.v: Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Madelaine Petsch og K.J. Apa har blitt store stjerner gjennom den populære serien «Riverdale». Bildet er tatt sommeren 2019 i San Diego. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB
POPULÆR GJENG: F.v: Cole Sprouse, Camila Mendes, Lili Reinhart, Madelaine Petsch og K.J. Apa har blitt store stjerner gjennom den populære serien «Riverdale». Bildet er tatt sommeren 2019 i San Diego. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Omgås eksen

Før Grayson var Mendes som nevnt sammen med «Riverdale»-kollega Charles Melton.

Det skal ikke ha vært en spesiell grunn til at det ble slutt, men ettersom begge jobbet med ulike filmprosjekter på hver sin kant, skal arbeidsmengden rett og slett bare ha blitt overveldende for duoen, skrev E! News da bruddet ble kjent.

Eksene omgås hverandre likevel regelmessig ettersom de spiller sammen i tenåringsdramaet.

- De har fremdeles kontakt, og begge forstår at de må være vennskapelige på settet og under presseturen for serien. De har filmet sammen etter at de brøt med hverandre, og ting har vært som normalt. Alle er veldig tett knyttet sammen og gode venner, fortalte en kilde til nettstedet i desember 2019.

LES OGSÅ: - Kanye kuttet brått kontakten med Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer