Rita Ora:

- Singel igjen

Pandemien skal ha gjort kjærligheten vanskelig for den britiske stjernen.

BRUDD: Rita Oras og Romain Gavras på ferie i Ibiza i juli i fjor. Nå skal forholdet ha tatt slutt. Foto: MEGA / NTB
BRUDD: Rita Oras og Romain Gavras på ferie i Ibiza i juli i fjor. Nå skal forholdet ha tatt slutt. Foto: MEGA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pandemien har gjort livet vanskeligere på flere måter - også på kjærlighetsfronten. Mens noen har måttet gå ekstra lenge i hælene på kjæresten, har andre lidd av det motsatte.

Strenge restriksjoner har gjort det vanskelig å reise, og for par med avstandsforhold har det betydd mindre kvalitetstid sammen. Det skal artist Rita Ora (30) ha kjent på - som har datet den fransk-greske filmskaperen Romain Gavras (39) siden sensommeren i fjor.

Avstanden skal imidlertid ha blitt for utfordrende for paret, som ifølge britiske The Sun nå har valgt å avslutte forholdet.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Klarte ikke mer

Ifølge en kilde, som The Sun hevder er en nær venn av artisten, har de beholdt en nær relasjon.

- Rita og Romain har endt sin romantiske relasjon for nå, på grunn av avstanden mellom dem, sier kilden til avisen.

SINGEL: Rita Oras forhold til filmskaperen Romain Gavras skal ha tatt slutt. Foto: NTB
SINGEL: Rita Oras forhold til filmskaperen Romain Gavras skal ha tatt slutt. Foto: NTB Vis mer

Ora skal dessuten ta del i den australske versjonen av «The Voice» fremover, noe som ville gjort det enda vanskeligere å opprettholde et romantisk forhold.

- Trist nok handler dette kun om at de må være fra hverandre så lenge, også med tanke på lockdown-restriksjonene. Og nå ville Ritas jobb i Australia holdt dem enda mer fra hverandre, fortsetter kilden.

Verken Ora eller Gavras har bekreftet bruddet.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Andre brudd på ett år

Dette er ikke første gang «For You»-sangeren går gjennom et brudd. Fra november 2019 til februar i fjor datet hun nemlig Rafferty Law (24) - sønnen til skuespiller Jude Law (48).

I desember 2019 ble hun nemlig observert hånd i hånd med stjernesønnen, men det skulle ikke ta mer enn to måneder før forholdet var historie.

KORTVARIG: Forholdet mellom Rita Ora og Rafferty Law varte ikke mer enn tre måneder. Foto: NTB
KORTVARIG: Forholdet mellom Rita Ora og Rafferty Law varte ikke mer enn tre måneder. Foto: NTB Vis mer

Også den gang skal avstanden ha vært blant faktorene som drev forholdet over kanten, da Ora på tidspunktet var bosatt i Los Angeles, mens Law bodde i London.

Turbulent kjærlighetsliv

Den britiske artisten er altså ikke så heldig på kjærlighetsfronten, og skaper ofte overskrifter rundt eget kjærlighetsliv. Hun har også opplevd å bli dratt inn i andres.

Det ble blant annet spekulert på om hun var en av grunnene til at One Direction-stjernen Liam Payne (27) og eksen Cheryl Cole (37) gikk hver til sitt i 2018.

I januar 2018 slapp Payne og Ora nemlig låten «For You» sammen, og duetten skal angivelig ha skapt trøbbel for Payne på hjemmebane.

- Duetten min med Rita gjorde ikke så mye bra for privatlivet mitt. Men det gjorde mye for … Ja, nei, det var bra, delte han med magasinet Closer, ifølge Daily Mail.

TREKANTDRAMA: Flere spekulerte på om en duett mellom Rita Ora og Liam Payne ødela forholdet til sistnevnte. Foto: David Fisher / REX / NTB
TREKANTDRAMA: Flere spekulerte på om en duett mellom Rita Ora og Liam Payne ødela forholdet til sistnevnte. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer

Duoens fremførelse av duetten, som for øvrig ble laget for filmen «Fifty Shades Freed», var svært het - både i musikkvideoen og på liveopptredenen. Av den grunn oppsto raskt romanserykter mellom dem, noe som skal ha skapt ytterligere splid i forholdet til Cole.

Payne og Cole gikk hver til sitt samme år.

Sønderknust

Det kan ofte virke som at kjærlighetssorgen er kortvarig for mange kjendiser. Flere hopper rett inn i et nytt forhold, og ser ut til å leve sine beste liv med dating og romantikk.

Det er likevel ikke alltid det er slik.

Før Ora inngikk det kortvarige forholdet med nevnte Rafferty Law ved utgangen av 2019, skal hun angivelig ha vært sønderknust.

Året før ble det kjent at hun hadde funnet lykken med «Spider-Man»-stjernen Andrew Garfield (37) - men i mars 2019 hadde lykken brast, og det hele skal ha tatt artisten på senga.

KNUST: Rita Ora datet Andrew Garfield i en periode fra 2018 til 2019. Foto: NTB
KNUST: Rita Ora datet Andrew Garfield i en periode fra 2018 til 2019. Foto: NTB Vis mer

- Rita er helt knust. Andrew gjorde det slutt med henne nylig, og det har vært tøft ettersom de tilbrakte mye tid sammen. De feiret jul sammen og hun trodde at det gikk fint mellom dem, sa en kilde til The Sun da bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: - En lang vei å gå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer