Singel igjen etter åtte måneder

Kjærligheten tok slutt for Jan Fredrik Karlsen.

NYSINGEL: Den tidligere «Idol»- og «X Factor»-dommeren Jan Fredrik Karlsen og Lise Åndal har avsluttet forholdet sitt etter åtte måneder. Her er 39-åringen avbildet på Universals sommerfest i midten av juni.  Foto: Stella Pictures
NYSINGEL: Den tidligere «Idol»- og «X Factor»-dommeren Jan Fredrik Karlsen og Lise Åndal har avsluttet forholdet sitt etter åtte måneder. Her er 39-åringen avbildet på Universals sommerfest i midten av juni. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Idol»-dommeren Jan Fredrik Karlsen (39) går sommeren i møte uten Lise Åndal (29), som han ble sammen med i oktober i fjor.

- Jeg bekrefter at det er slutt, men utover det har jeg ingen kommentar, forteller Åndal til Se og Hør.

Det var en felles interesse for fallskjermhopping som raskt førte de to sammen i høst, men etter knappe åtte måneder har altså forholdet tatt slutt.

Karlsen, som snart er aktuell med et nytt skjult kamera-program på TVNorge, har tidligere vært sammen med skuespiller Janne Formoe (36) og eksmodell Guro Holsve (41).

- Jeg er nok en krevende kjæreste, har Jan Fredrik Karlsen tidligere uttalt til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma skjønte ikke sangen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer