HEFTIG KRANGEL: Ifølge en venn av Adam, skal en intens krangel ha ført til bruddet. Foto: All Over Press
HEFTIG KRANGEL: Ifølge en venn av Adam, skal en intens krangel ha ført til bruddet. Foto: All Over PressVis mer

- Singel etter heftig krangel

Skandalestjernen med bitre meldinger på nettsamfunnet Facebook...

SEHER.NO: I mai overrasket skandalestjernen Kerry Katona (29) med både ny kropp og ny kjæreste. Hun hadde nemlig møtt snekkeren Adam Waldron (33) på nettsamfunnet Facebook.

Nå er imidlertid forholdet over. Katona brukte samme nettsamfunn til å bekrefte bruddet, da hun endret sin egen sivilstatus til singel.

I tillegg endret hun ifølge britiske OK! sitt personlige bilde fra et bilde av det tidligere paret, til et bilde av Kerry sammen med døtrene sine.

«Et forhold er som et garasjesalg. Det ser moro ut på 100 meters avstand, men når man er i et, er det egentlig bare mer søppel man ikke trenger i livet sitt», skrev Katona bittert.

«Livet blir ikke bedre helt tilfeldig. Det blir bedre av forandring. Enkelte foretrekker diamanter og perler. Jeg foretrekker det mest verdifulle rundt nakken. En kjærlig klem fra barna mine», skrev Katona.

En venn av Adam fortalte nettstedet at det tidligere paret valgte å avslutte forholdet etter en intens krangel.

- Adam syntes det var veldig vanskelig å være i rampelyset, mens Kerry var vant til det og vet hvordan hun skal takle det.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ny kropp og ny kjæreste!