Sinéad O'Connor raser mot Kim Kardashians forside

- Hva gjør denne kjerringa på forsiden av Rolling Stone? Musikk har offisielt avgått ved døden, raser Sinead O' Connor.

RASENDE PÅ FORSIDE: Den irske artisten Sinead O Connor (t.h) mener at folk bør boikotte Rolling Stone etter at magasinet valgte å sette reality-stjernen Kim Kardashian på forsiden av sin andre juli-utgave.  Foto: Faksimile/ Epa/ NTB Scanpix
RASENDE PÅ FORSIDE: Den irske artisten Sinead O Connor (t.h) mener at folk bør boikotte Rolling Stone etter at magasinet valgte å sette reality-stjernen Kim Kardashian på forsiden av sin andre juli-utgave. Foto: Faksimile/ Epa/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (34) er kjent for å skape kontroverser med alt fra selfies og nakenbilder til hvordan hun kler opp datteren North West (2).

Tirsdag var det en magasinforside, som kommer i kjølvannet av Kims omdiskuterte Paper Magazine- og VOGUE-forsider, som fikk den irske artisten Sinéad O'Connor (48) til å rase mot henne.

Den gravide TV-stjernen pryder nemlig den nyeste forsiden av det kjente musikkbladet Rolling Stone.

- Hva gjør denne kjerringa («Jeg passer på ikke å smile for mye fordi det gir rynker») på forsiden av Rolling Stone? undrer «Nothing Compares 2 U»-sangeren.

Saken fortsetter under bildet.

PARET FOLK ELSKER Å HATE: Nå har både Kanye West og Kim Kardashian figurert på forsiden av Rolling Stone. Ekteparet vekker sterke følelser hos mange, og skaper stadig overskrifter og kontroverser. Her er de på TIME 100-gallaen i New York i april, der de for øvrig ble utsatt for et «snublestunt» fra komiker Amy Schumer. Foto: Ap
PARET FOLK ELSKER Å HATE: Nå har både Kanye West og Kim Kardashian figurert på forsiden av Rolling Stone. Ekteparet vekker sterke følelser hos mange, og skaper stadig overskrifter og kontroverser. Her er de på TIME 100-gallaen i New York i april, der de for øvrig ble utsatt for et «snublestunt» fra komiker Amy Schumer. Foto: Ap Vis mer

- Musikk har offisielt avgått ved døden. Hvem kunne tenkt seg at det ville bli Rolling Stone som myrdet den? Det kan ikke lenger forventes at Simon Cowell og Louis Walsh (dommere i bl.a. «X Factor», journ.anm.) skal ta hele skylda. Bob Dylan må være fullstendig sjokkert, skriver O'Connor rasende på Facebook-siden sin.

I det samme Facebook-innlegget oppfordrer hun folk til å boikotte kultmagasinet.

Rolling Stone har tidligere hatt en rekke ikoniske artister på forsiden sin, deriblant The Beatles, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Tina Turner, Kurt Cobain, Janet Jackson - og Sinéad O'Connor selv.

Imidlertid er ikke magasinet utelukkende et musikkmagasin, men også et magasin om populærkultur. Mange, om ikke O'Connor, vil sikkert mene at Kim Kardashian er en god representant for populærkulturen anno 2015. En lang rekke personer som har gjort seg bemerket på andre måter enn i musikkens verden, har også tidligere figurert på forsiden.

Se et utvalg av tidligere Rolling Stone-forsider nedenfor!

Kim Kardashian, som er gift med den omstridte rapstjernen Kanye West (38), er ikke den første kjendisen Sinéad O'Connor har gått til angrep på.

I 2013 var det den utagerende popstjernen Miley Cyrus (22) som ble gjenstand for O'Connors utbrudd. Først kritiserte den irske sangeren, som har slitt med psykiske problemer, «Wrecking Ball»-videoen til Cyrus. Da Cyrus tok igjen, truet O'Connor med å saksøke henne.

Miley Cyrus figurerte for øvrig naken på forsiden av Rolling Stone høsten 2013.

KRITISK: Sinead O Connor (t.v) har vunnet fem Grammy Awards i løpet av karrieren, uten å «prostituere seg» for musikkbransjen, slik hun har beskyldt Miley Cyrus (t.h) for å gjøre. Her er den irske artisten fotografert på Grammy Awards i 1989, mens den amerikanske popstjernen er avbildet under en konsert i New York i mai 2015. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Sinead O Connor (t.v) har vunnet fem Grammy Awards i løpet av karrieren, uten å «prostituere seg» for musikkbransjen, slik hun har beskyldt Miley Cyrus (t.h) for å gjøre. Her er den irske artisten fotografert på Grammy Awards i 1989, mens den amerikanske popstjernen er avbildet under en konsert i New York i mai 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Brudd for «Paradise Hotel»-vinnerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer