SJOKKERTE SEERNE: Brigitte Nielsen svarte på dommernes kritikk med å simulere oralsex foran TV-kameraene i den tyske «Skal vi danse»-finalen. Foto: Stella Pictures
SJOKKERTE SEERNE: Brigitte Nielsen svarte på dommernes kritikk med å simulere oralsex foran TV-kameraene i den tyske «Skal vi danse»-finalen. Foto: Stella PicturesVis mer

Simulerte oralsex i «Skal vi danse»

Brigitte Nielsen sjokkerte TV-seerne.

SEHER.NO:  Danske Brigitte Nielsen (46) - kjent som modell og skuespiller i filmene «Cobra» og «Rocky IV»- har denne våren vært en av stjernene i den tyske versjonen av «Skal vi danse», men røk tidligere denne måneden ut av TV-konkurransen.

Likevel ble den 1,82 meter høye blondinen en av de mest omtalte personene under helgens finaleshow, da dommerne gjentok kritikken om at dansestilen hennes var «altfor mannlig».

Da kameraet byttet til Brigitte, svarte hun med en bevegelse hvor hun simulerte oralsex foran kameraene...

Den siste skandalen er den siste i en lang rekke omdiskuterte TV-øyeblikk fra den 80-talls stjernen, som tidligere har vært gift med skuespilleren Sylvester Stallone.

Tidligere har hun blant annet erklært at hun er alkoholiker og stilt opp i det skandaleombruste realityprogrammet «Celebrity Rehab».

- Etter hvert handlet det bare om å drikke så mye som mulig, så ofte som mulig. Det var ikke gøy mer, sa Brigitte i januar til det danske bladet Hus Forbi.

Den tidligere modellen har også vist seg selv bli fettsugd og få nye silikonbryster i en dokumentar-serie om seg selv.

Nå spør TV-seerne hva som blir neste stunt fra den frittalende blondinen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var for mange personer i ektesengen