TRASKER OG GÅR: Britney jobber hardt for å vende tilbake i rampelyset. Klarer hun det med Joes hjelp? Foto: All Over Press
TRASKER OG GÅR: Britney jobber hardt for å vende tilbake i rampelyset. Klarer hun det med Joes hjelp? Foto: All Over PressVis mer

Simpson vil ha Spears

Jessicas pappa vil ta seg av det som er igjen av Britneys karriere.

SEHER.NO: Han er ikke høyt aktet i bransjen, denne Joe Simpson (49).

Nå ryktes det at den overivrige pappaen til sangfuglene Jessica (26) og Ashlee Simpson (22) mer enn gjerne vil ta over som manager for comeback-klare Britney Spears (25)!

Ifølge New York Daily News er han allerede i gang med planleggingen - til tross for at Spears verken har takket ja eller nei til tilbudet!

- Joe vurderer å ta seg av Spears' karriere, altså det som er igjen av den, akkurat som han har gjort for Jessica og hennes søster Ashlee, sier en kilde til Us Weekly.

For et par år siden ble Jessica og Britney sett på som bitre konkurrenter, men ifølge flere kilder ringte nylig Jessica "Toxic"-sangeren for å overbevise henne om å komme inn i familien.

Britney sa opp sin manager gjennom flere år, Larry Rudolph, forrige uke. Han fikk nemlig skylden for alle hennes karrieremessige feilsteg den siste tiden, melder AskMen.com.

LES OGSÅ: Jessica kastet BH-en

SE BILDENE: Britneys berg-og-dalbane