Simpson-søstrene på babydate

Gravide Jessica Simpson og søsteren Ashlee tok med barna på shopping.

SEOGHØR.NO: Artist og «Fashion Star»-mentor Jessica Simpson (32) er som kjent gravid for annen gang. I helgen var hun på shopping med lillesøsteren Ashlee (28), som hadde med seg sønnen Bronx Mowgli Wentz (4). 

Jessica hadde datteren Maxwell Drew på armen. Hun er høygravid med sitt andre barn og fikk god hjelp på handleturen. Søstrene var på shopping i Los Angeles og hadde i tillegg til barna, med seg assistenter og livvakter som lesset et titalls poser inn i den ventende bilen.  

Sangstjernen hadde nok kjøpt mye sunn mat. Hun sørger nemlig for at denne graviditeten er sunnere enn den første - hun la på seg nesten 30 kilo da hun ventet lille Maxwell Drew. 

- Under det første svangerskapet slapp jeg meg løs og spiste alt jeg ville spise og bare virkelig nøt det. Denne gangen tenker jeg siden jeg har drevet med Weight Watchers og følt meg kjempesunn. Nå har jeg ikke så mye cravings og jeg vet hvor vanskelig det er å miste vekten igjen, så jeg prøver å gjøre sunnere, smartere valg, fortalte hun nylig ifølge Life&Style.

Jessica er forlovet med fotballstjernen Eric Johnson (33), men har sagt at hun ikke vil gifte seg før hun får tilbake sin slanke figur etter fødselen. Ashlee fikk sønnen Bronx med eks-mannen Pete Wentz. De to skilte seg i november 2011, og den yngste Simpson-søsteren er for tiden singel.LES OGSÅ: Deler babybildene på Twitter