Simon Cowell viser frem sin lille hjerteknuser

Den fryktede «America's Got Talent»-dommeren Simon Cowell innrømmer at lille Eric har gjort ham mindre streng.

ENTUSIASTISK PAPPA: «America´s Got Talent»-dommer Simon Cowell koste seg med sønnen Eric på jobb nylig. Far og sønn lekte sammen backstage, og den beryktede TV-dommeren gav toåringen sin en god klem. Foto: NTB Scanpix
ENTUSIASTISK PAPPA: «America´s Got Talent»-dommer Simon Cowell koste seg med sønnen Eric på jobb nylig. Far og sønn lekte sammen backstage, og den beryktede TV-dommeren gav toåringen sin en god klem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom talentprogrammer som «American Idol» og «Britain's Got Talent», er TV-seerne blitt kjent med den tøffe og kritiske siden til talentspeideren Simon Cowell (56). 

56-åringen har ikke vært redd for å legge noe som helst imellom når han leverer sin krasse kritikk til de håpefulle deltakerne.

Etter at han ble far for første gang i en alder av 54 år, har TV-dommeren heldigvis fått en mykere side. I et intervju med People innrømmer Cowell at sønnen Eric (2) har gjort ham mildere stemt i dommerstolen.

- Når man faktisk har barn selv, oppstår det andre følelser fordi man blir klar over hvordan det hadde føltes om det var ens egen sønn som stod der oppe. Utvilsomt, sier Cowell.

Saken fortsetter under bildet.

MYK MANN: Simon Cowell innrømmer at han er blitt mindre krass som TV-dommer etter at han ble pappa. Nylig gjorde han sin debut i dommerpanelet i «America´s Got Talent», der blant andre Heidi Klum (t.v) allerede er med.  Foto: wenn.com
MYK MANN: Simon Cowell innrømmer at han er blitt mindre krass som TV-dommer etter at han ble pappa. Nylig gjorde han sin debut i dommerpanelet i «America´s Got Talent», der blant andre Heidi Klum (t.v) allerede er med. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg er veldig bevisst på at barna som er på audition for «America's Got Talent» vil være der, de blir ikke presset til det, og at de har en flott dag der. Ellers hadde vi ikke møtt dem, legger han til.

Får dommer-hjelp av sønnen

I intervjuet med People påpeker den beryktede TV-stjernen at han faktisk ikke har pleid å være like streng som seerne gjerne har fått inntrykk av.

- Jeg tror at «X Factor» og «Idol» ble redigert slik at jeg alltid fremstod som denne sinte og elendige fyren. Selvfølgelig er jeg det til tider, men jeg er ikke sånn hele dagen!

- Men i «America's Got Talent» er det så mange feelgood-øyeblikk at de viser mer av det enn av meg som river folk i fillebiter fordi de er så dårlige, forklarer Cowell.

Saken fortsetter under bildet.

BLE SJARMERT: Simon Cowells TV-kollega, supermodell Heidi Klum, slo seg ned i sofaen backstage med Cowell senior og junior. Foto: Xposure
BLE SJARMERT: Simon Cowells TV-kollega, supermodell Heidi Klum, slo seg ned i sofaen backstage med Cowell senior og junior. Foto: Xposure Vis mer

Og tilsynelatende har sjarmtrollet Eric arvet noe av den kritiske sansen til sin berømte far. 2-åringen har flere ganger vært med pappa Cowell på jobb i «America's Got Talent»-studioet:

- Han er fantastisk, han kommer ned til auditionene og koser seg virkelig. Det er veldig bra å se på ham, morsomt nok, fordi jeg kan se det når han kjeder seg og når han begynner å danse. Så han er en god kritiker allerede. Han er ubetalt, men han hjelper meg! sier Cowell henrykt til People.

Forguder lille Eric

Tidligere har Simon Cowell fortalt at sønnen han har med kjæresten Lauren Silverman (38) hjalp ham ut av depresjonen.

Og overfor People legger ikke 56-åringen skjul på at sønnen betyr alt for ham:

- Han er verdens søteste guttunge. Jeg må bare si at han er min lille, høyre hånd. Alt han liker, det liker jeg. Han er veldig, veldig, veldig morsom. Han får meg virkelig til å le, røper stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER FARSROLLEN: Simon Cowell er tydelig på at rollen som pappa for lille Eric har forandret og beriket livet hans. Her er far og sønn sammen med en av familiens hunder på Barbados før jul. Foto: Xposure
ELSKER FARSROLLEN: Simon Cowell er tydelig på at rollen som pappa for lille Eric har forandret og beriket livet hans. Her er far og sønn sammen med en av familiens hunder på Barbados før jul. Foto: Xposure Vis mer

Falt for kameratens kone

Sommeren 2013 skapte Simon Cowell og kjæresten overskrifter da det ble kjent at de ventet barn sammen. Lauren var nemlig den gang gift med TV-dommerens kamerat, Andrew Silverman.

Noen uker senere uttalte Cowell seg om den overraskende omveltningen i privatlivet sitt, da han stilte på One Directions premiere av filmen «This Is Us» i London.

- Jeg er stolt over å skulle bli far. Det er ikke noe jeg har tenkt på tidligere, men nå synes jeg det blir fint. Ting har forandret seg i livet mitt den siste tiden - til det bedre. Lauren er veldig spesiell for meg, sa han til BBC den gang.

Etter at det ble kjent at Cowell og SIlverman skulle bli foreldre sammen, koste duoen seg sammen på en romantisk ferie i Saint-Tropez i Frankrike. Siden den gang har TV-stjernen og hans tidligere elskerinne holdt sammen.

LYKKELIG FAMILIE: Ved juletider var Lauren Silverman, Simon Cowell og sønnen Eric på ferie sammen på Barbados. Foto: Splash News
LYKKELIG FAMILIE: Ved juletider var Lauren Silverman, Simon Cowell og sønnen Eric på ferie sammen på Barbados. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Prins Harry kobles til Ellie Goulding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer