Simon Cowell: - Jeg trodde sønnen min hatet meg

Den notoriske «X Factor»-dommeren åpner seg om farsrollen.

<strong>FAR OG SØNN:</strong> Simon Cowell er stolt pappa og poster ofte bilder som dette på sosiale medier av sin vesle gutt. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Simon Cowell er stolt pappa og poster ofte bilder som dette på sosiale medier av sin vesle gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da det i 2013 ble kjent at Simon Cowell (56) ventet barn med Lauren Silverman (38), som var kona til TV-dommerens kamerat, Andrew Silverman.

Simon og Lauren holdt likevel sammen, og på Valentinesdagen for to år siden ble de foreldre til sønnen Eric Philip (2).

56-åringen, som er en beryktet «X Factor»- og «America's Got Talent»-dommer, hadde i mange år før dette levd ungkarslivet og måtte legge om livsstilen drastisk da han ble pappa for første gang.

Nå avslører Cowell at han ikke kan få nok av sin lille gutt.

- Det er mye morsommere å være far enn jeg trodde det kom til å bli, fortalte han nylig under en «America's Got Talent»-audition, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>FAMILIETID:</strong> Her koser Simon seg med samboeren Lauren og sønnen Eric på stranda på Barbados i januar. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETID: Her koser Simon seg med samboeren Lauren og sønnen Eric på stranda på Barbados i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Koser seg som pappa

Men den kjente TV-profilen, som før fødselen hevdet at han aldri kom til å skifte bleier, innrømmer at farsrollen først har begynt å bli gøy den siste tiden.

- De seks første månedene hadde jeg helt ærlig de mest ensidige samtalene jeg noen gang har hatt i mitt liv. Da tenkte jeg: «Jeg får ingen respons. Kanskje han hater meg».

- Så etter halvannet år får man plutselig denne kontakten. De begynner å snakke til deg. Man kan lære dem ting. Og det er en fantastisk følelse, sa han, ifølge nettstedet.

Nå elsker Cowell alle små koselige stunder han får tilbringe med sønnen.

- Vi liker å se filmer sammen. «Jungelboken» har vi sett 1800 ganger. Nå er det «Shrek» som gjelder. Han liker kunst og dyr. Han er en glad gutt.

Saken fortsetter under nedenfor.

Simon er ikke kjent for å legge noe i mellom når det kommer til tilbakemeldingene han gir deltagerne som dommer på TV.

På spørsmål om farsrollen har gjort ham mykere, svarer han følgende:

- Hvis det er veldig unge barn som kommer på audition, så er jeg ikke slem med dem. Men når det er sagt: Hvis det kommer noen som ikke kan synge, så lyver jeg ikke til dem. Eller hvis fremføringen er tullete, så er jeg ærlig.

- Å få barn har forandret mitt personlige liv, men ikke så mye når det kommer til jobben.

<strong>TV-DOMMER:</strong> Simon Cowell (ytterst t.h) sammen med «X Factor»-meddommerne Nick Grimshaw, Rita Ora og Cheryl Fernandez-Versini under en sending av TV-programmet i november 2015. Foto: wenn.com
TV-DOMMER: Simon Cowell (ytterst t.h) sammen med «X Factor»-meddommerne Nick Grimshaw, Rita Ora og Cheryl Fernandez-Versini under en sending av TV-programmet i november 2015. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Cowell: - Jeg vil takke mannen som oppfant Botox

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer