Simon Cowell: - Jeg trodde sønnen min hatet meg

Den notoriske «X Factor»-dommeren åpner seg om farsrollen.

FAR OG SØNN: Simon Cowell er stolt pappa og poster ofte bilder som dette på sosiale medier av sin vesle gutt. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Simon Cowell er stolt pappa og poster ofte bilder som dette på sosiale medier av sin vesle gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da det i 2013 ble kjent at Simon Cowell (56) ventet barn med Lauren Silverman (38), som var kona til TV-dommerens kamerat, Andrew Silverman.

Simon og Lauren holdt likevel sammen, og på Valentinesdagen for to år siden ble de foreldre til sønnen Eric Philip (2).

56-åringen, som er en beryktet «X Factor»- og «America's Got Talent»-dommer, hadde i mange år før dette levd ungkarslivet og måtte legge om livsstilen drastisk da han ble pappa for første gang.

Nå avslører Cowell at han ikke kan få nok av sin lille gutt.

- Det er mye morsommere å være far enn jeg trodde det kom til å bli, fortalte han nylig under en «America's Got Talent»-audition, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

Koser seg som pappa

Men den kjente TV-profilen, som før fødselen hevdet at han aldri kom til å skifte bleier, innrømmer at farsrollen først har begynt å bli gøy den siste tiden.

- De seks første månedene hadde jeg helt ærlig de mest ensidige samtalene jeg noen gang har hatt i mitt liv. Da tenkte jeg: «Jeg får ingen respons. Kanskje han hater meg».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer