Simon Cowell: - Jeg ble flau

Musikkmogulen får gjennomgå etter uheldig tv-blemme.

PINLIG AFFÆRE: Simon Cowell (i midten) har sett seg nødt til å avkrefte at han viser kjønnsorganet på direkten. Foto: ITV
PINLIG AFFÆRE: Simon Cowell (i midten) har sett seg nødt til å avkrefte at han viser kjønnsorganet på direkten. Foto: ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skulle antakeligvis bare være et vanlig tv-opptak til en vanlig episode av det britiske musikktalentprogrammet «X-Factor», men det har handlet om noe helt annet.

For etter at helgas episode var unnagjort, er det ikke musikken det snakkes mest om. 

Derimot har seerne bitt seg merke i det faste panelmedlemmet Simon Cowell (56), og hans noe uheldige sittestilling på tv.

Tå eller penis?

Musikk- og tv-mogulen ante trolig fred og ingen fare der han satt tilbakelent og barbeint i en sofa mellom «Spice Girls»-kvinnene Melanie Brown (41) og Emma Bunton (40) - som utgjorde kveldens dommerpanel.

Cowell hadde trukket det ene beinet opp i sofaen, og ved første øyekast var det kanskje lett å ta feil av hva som faktisk stakk opp like ved buksesmekken på den løstsittende dongeribuksa hans.

Og selv om svaret lander på Cowells storetå, og ikke hans edlere deler, har det ikke stoppet internett fra å leke seg med synsbedraget.

Bildene går sin seiersgang i sosiale så vel som tradisjonelle medier i dag - med overskrifter som: «Koser Simon seg litt for mye på audition?» og «Noen trodde de så Simon Cowells penis i helga».

- Flau

På Twitter har blant andre Cowells tv-kollega, «Britain's Got Talent»-dommer David Walliams (45), kastet seg på.

- Hyggelig å se «lille-Simon» igjen, skriver Walliams på Twitter.

Cowell tok selv bladet fra munnen i ettermiddag.

- La meg oppklare denne tå-greia. Det var bare tåa mi. Jeg ble ganske flau da jeg så bildene på nettet, men det er faktisk bare tåa mi. Jeg har en veldig stor tå, forteller Cowell i eget program, gjengitt av avisa Independent.

56-åringen har akkurat sparket i gang sin trettende sesong med «X-Factor», programmet han selv hadde ideen til i 2004. Cowell er også en tydelig profil i talentshow som «American Idol» og «Britian's Got Talent», og i tv- og musikkbransjen for øvrig.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg følte skam etter pappas avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer