Simen Staalnacke blir pappa for første gang

Babylykke for kleskongen.

GLEDELIG NYHET: Til neste år utvider Simen Staalnacke og Anne Berit Valla familien. Foto: Andreas Fadum
GLEDELIG NYHET: Til neste år utvider Simen Staalnacke og Anne Berit Valla familien. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer giftet Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (40) seg med TV-produsent Anne Berit Valla (32) i Kulturkirken Jakob på Gründerløkka i Oslo.

- Jeg er veldig nervøs, men gleder meg veldig. Jeg tror jeg har kontroll på alt, inkludert talen, fortalte han til Seoghør.no før vielsen.

Nå blir duoen foreldre for første gang.

Dette avslører paret selv på sosiale medier.

We are having a BABY MamaBear & PapaBear doing some shopping in NYC #babymama #papabear #expecting

A photo posted by Simen & Peder (@simen_peder) on

- Vi skal ha barn. Mammabjørnen og pappabjørnen shopper litt i New York, skriver Simen som tekst til dette bildet hvor de stolt holder frem en liten babybody.

Trodde Simen var homofil

Paret har vært kjærester i ni år og forlovet seg på en strand i Thailand jula 2013.

Anne Berit ramset opp en lang liste over hva hun falt for ved ektemannen etter bryllupet i fjor.

- Simen har verdens fineste øyne og verdens største smil, heldigvis så smiler han til meg fra vi står opp til vi legger oss. Simen er god og snill mot meg, familien og absolutt alle han møter. Han er en gledesspreder, han er positiv og han får frem det aller beste i meg, og i alle rundt seg, fortalte hun til Seoghør.no, og fortsatt:

- Han er spennende, med masse gode historier på lager. Han har verdens kuleste klesstil. Simen er leken og oppfinnsom, derfor er det alltid mye liv og røre rundt han. Jeg har aldri kjedet meg i hans selskap. Jeg falt for hele denne pakka!

Saken fortsetter under bildet.

NYDELIG BRUD: Anne Berit Valla tok pusten fra alle da hun ga sitt ja til Simen Staalnacke i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth
NYDELIG BRUD: Anne Berit Valla tok pusten fra alle da hun ga sitt ja til Simen Staalnacke i fjor sommer. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Da paret traff hverandre for første gang, under moteuka i København i 2007, trodde Anne Berit at Simen var homofil.

-  Du er ikke verdens skumleste kar når du sitter i en rosarutede dress. Hun trodde jeg var gay og veldig ufarlig, og var imøtekommende sånn sett. Så kom det en servitør med ei slik konjakktralle, og jeg tok ei flaske, drakk rett av tuten, sa: Den er bra, den tar vi. Jeg måtte kjøpe hele flaska, og ble veldig full. Da vi kom tilbake til Oslo, inviterte jeg henne ut, og da begynte det å komme seg.

- Hun skjønte etter hvert at hun ikke hadde fått en homofil sjelevenn som hun kunne dele motetips med, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over.  Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist er mennene bak Moods of Norway. De har gjort stor suksess med det norske klesmerket verden over. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Didrik Solli-Tangen skal bli pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer