KLINER TIL: Det er ingen tvil om at Simen Wardenær og Tone Damli Aaberge er forelsket. Nylig var de på en romantisk tur til København. Foto: Toneaaberge.no
KLINER TIL: Det er ingen tvil om at Simen Wardenær og Tone Damli Aaberge er forelsket. Nylig var de på en romantisk tur til København. Foto: Toneaaberge.noVis mer

- Simen e digg!

Romantikken blomstrer for Tone Damli Aaberge etter bruddryktene.

SEHER.NO: I miden av november kunne TV2underholdning.no melde at det var slutt mellom Tone Damli Aaberge (20) og kjæresten Simen Wardenær (34).

I sin egen blogg slo Damli Aaberge kjapt tilbake mot ryktene og kalte det hele "storm i et vannglass".

Like etter kunne hun melde at hun og Simen skulle på romantisk kjærlighetstur.

Tone og Simen dro til København, hvor romantikken blomstret mellom dem. I bloggen sin har hun nå publisert bilder av de to som kysser utenfor Tivoli.

Og hun skriver:

"Mellom alle dei deilige måltida trakka vi rundt, holdt rundt kvarandre, var kjærestepar-i-gamledar, koste oss glugg. Blir nok ikkje alt for lenge til vi reise tilbake til Køben, likte meg godt der! :) No skal eg mekke meg ein omelett, så skal eg slenge på meg tightsen og tusle ned på SATS. Godt med noken daga treningsfri, men desto bedre å komme i gang igjen! :) Ha ein finfin dag, følk. Simen e digg! "

I kjent stil ramler kommentarene inn fra Tones fans, og mange gleder seg over klinebildet.

- Så utrolig søtt, skriver ei.

- Åee, så cuute dei e dåååå!, skriver en annen.

På nettsiden forteller den tidligere Idol-finalisten også at hun er i full sving med å spille inn plate, og at den trolig kommer ut i februar.

Dette vil bli hennes tredje album. I 2006 debuterte hun med "Bliss", og to år senere kom "Sweet Fever".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Tone hetses på bloggen