GIFTER SEG: Silya Nymoen og Espen Leite er forlovet og  stormende forelsket. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret i fjor høst.  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTER SEG: Silya Nymoen og Espen Leite er forlovet og stormende forelsket. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret i fjor høst. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

Silya Nymoen: - Han er mitt livs kjærlighet

Nå er Grand Prix-programlederen klar for giftemål.

SEOGHØR.NO: I 2013 sang Silya Nymoen (38) seg inn i TV-seernes hjerter da hun stakk av med seieren i underholdingsprogrammet «Stjernekamp» på NRK.

Siden den gang har den sjarmerende Oslo-jenta blitt en av Norges mest ettertraktede artister, og for andre året på rad skal hun lede Melodi Grand Prix sammen med Kåre Magnus Bergh (37).

– Dette er bare en sidejobb. Jeg trives med å ta på meg mange hatter. Grand Prix er én av dem, forteller Silya til Se og Hør.

Det spørs likevel om ikke programlederjobben blekner mot hva som venter henne privat.

Klar for bryllup

I høst fridde nemlig kjæresten Espen Leite (42). Paret bærer hver sin antikke ring som symbol på at de snart skal bli mann og kone.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Silya Nymoen Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Silya Nymoen Foto: Se og Hør Vis mer

– Jeg har truffet mannen i mitt liv, stråler hun.

Etter en tung skilsmisse i 2011, slet sangfuglen med å finne drømmemannen.

- Jeg faller for feil folk. Hvor er han ene kule kapteinen som matcher meg? Jeg har ikke møtt ham. Jeg har møtt småbiter av ham, men jeg orker ikke å være i et forhold der jeg må lære opp noen, sa hun til VG sommeren for to år siden.

Men plutselig dukket Espen opp, og nå gleder 38-åringen til å tilbringe fremtiden med ham.

«Helt siden jeg traff mitt livs kjærlighet har hver dag vært en Valentin-dag», skriver Silya om kjæresten på Instagram.

 

GLEDER SEG: For annet år på rad leder Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh. Her intervjuer de én av årets deltagere, Agnete Johnsen (21).  Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GLEDER SEG: For annet år på rad leder Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh. Her intervjuer de én av årets deltagere, Agnete Johnsen (21). Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg skal kjøre på 100 % og ha det gøy

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.