Silvstedt separeres?

- Ikke bare en dans på roser, sier Victoria Silvstedt om ekteskapet.

KRISE: - Vi får se hva som skjer, forteller en åpenhjertig Victoria Silvstedt. Foto: Stella Pictures
KRISE: - Vi får se hva som skjer, forteller en åpenhjertig Victoria Silvstedt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter flere års spekulasjoner om ekteskapet mellom Playboy-modellen Victoria Silvstedt (32) og den amerikanske tv-journalisten Chris Wagge skranter, bekrefter blondinen nå at de to har en ekteskapskrise, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Victoria lever i frykt etter dødelige telefontrusler.

- Akkurat nå bruker vi tid på å tenke. Vi får se hva som skjer ... Enten så fortsetter vi, eller så separeres vi. Det er vanskelig, men det er den rette tingen å gjøre nå, forteller hun i et intervju med TV4.

- Når jeg er hjemme så er alt bra. De første dagene er alltid vanskelige, men vi har kjempemye lidenskap igjen i forholdet vårt. Jeg tror det er det som gjør at vi fortsatt er sammen, sier hun i det usedvanlig åpenhjertige intervjuet.

Victoria ville ikke fortelle hva krisen går ut på, men sier at det er "normale problemer som oppstår etter seks års ekteskap".

LES OGSÅ: Er Victoria forelsket i Marcus Schenkenberg?

- Halve Sverige kan nok kjenne seg igjen i historien. Det er jo et dillemma når man står mellom valget om man skal separeres eller ikke. Jeg syns det var fint at hun pratet om det, sier programleder Carina Berg i TV4.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer