Silvstedt raser mot påstander i ny bok

- Jeg aner ikke en gang hvem denne personen er!

FORBANNET: Victoria Silvstedt forstår ikke hvor marihuana-påstandene kommer fra. Hun mener hun aldri har møtt personen som hevder å ha brukt narkotika med henne. Foto: All Over Press
FORBANNET: Victoria Silvstedt forstår ikke hvor marihuana-påstandene kommer fra. Hun mener hun aldri har møtt personen som hevder å ha brukt narkotika med henne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske modellen og TV-stjernen Victoria Silvstedt (39) er rasende, etter at en person har kommet med påstander om at han har brukt narkotika med henne.

KJENT MODELL: Silvstedt har i mange år vært en ettertraktet modell. Foto: All Over Press
KJENT MODELL: Silvstedt har i mange år vært en ettertraktet modell. Foto: All Over Press Vis mer

Personen, Ken Ring, skriver i sin bok «Livet» at han har røyket marihuana med Silvstedt. Det får Silvstedt til å se rødt.

- Jeg fatter ikke hvor det her kommer fra. Hvem er Ken Ring? Jeg ble tvunget til å google ham. Jeg vet ikke en gang hvem han er! raser Silvstedt til Aftonbladet.

Hun mener hun aldri har møtt personen.

- Jeg må få agenten min til å ta kontakt med ham. Man kan jo ikke skrive hva som helst i en bok. Han må være helt dum i hodet. Jeg har aldri møtt ham.


39-åringen sier hun ikke skjønner hvor påstandene kommer fra, i og med at hun ikke røyker.

- Jeg er ingen røyker. Jeg røyker ikke sigaretter en gang, og har aldri gjort det i hele mitt liv. Så dette høres rart ut, sier hun.

I boken hevder også at flere store konsertarrangører, som han ikke vil nevne navn på, har benyttet seg av Rings tjenester som narkolanger.

Den svenske avisen har vært i kontakt med Live Nation, som avkrefter at noe slikt har skjedd hos dem.

LES OGSÅ: - Puppene var en investering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer