Siljes sang gjorde Jonas Fjeld rørt

- Jeg har ikke noe problem med tårer i hele tatt jeg, sier den «Hver gang vi møtes»-aktuelle artisten til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Årets sesong av TV 2s musikkprogram, «Hver gang vi møtes», er godt i gang.

Lørdag er det Jonas Fjelds (62) tur til å hylles.

Silje Nergaard (48) har valgt å fremføre sin versjon av slageren «Tordensky», som Fjeld og Ole Paus tidligere har gjort stor suksess med.

Fremførelsen gjorde stort inntrykk på Jonas.

Se hans reaksjon i videoklippet øverst i artikkelen!

Myk mann

Til Seoghør.no avslører at han ser på seg selv som en myk mann.

- Jeg har ikke noe problem med tårer i hele tatt, jeg. Det er like naturlig som å le. Hvis jeg feller en tåre, hva så? Det gjør ingen ting.

- Jeg er ikke noe matcho. Jeg er følsom til 1000, sier den populære Drammens-artisten.

- MYK MANN: Jonas Fjeld sier til Seoghør.no at han ser på seg selv som en myk mann.	 Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
- MYK MANN: Jonas Fjeld sier til Seoghør.no at han ser på seg selv som en myk mann. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Uttalelsene står i motsetning til hip-hop artisten Pål «OnklP» Tøien (30), som i et intervju med bladet MANN sier at han ble overrasket over alle følelsene blant deltagerne.

- Jeg tenkte ikke over at det skulle bli så mye prat og annet piss. Bjarne Brøndbo hadde et par gode og drøye historier. Han var ikke så fæl. Han var bare jævla slitsom, haha, sier OnklP til MANN.

Byttet navn før konsert

Jonas Fjeld- som er døpt Terje Lillegård Jensen - har tidligere avslørt til Seoghør.no hva som var grunnen til at han byttet navn på scenen i 1972.

- Det var en periode hvor vi var i ferd med å slutte å spille, i 1972. Så tenkte vi å gjøre én konsert før vi skulle gi oss, og da bestemte vi oss for å sminke oss i trynet, ha på oss kostymer - og bytte navn. Det var sånn det begynte, minnes artisten overfor Seoghør.no i dag.

De teatralske og humoristiske sceneshowene til den ferske Jonas Fjeld og bandkameratene hans i «Jonas Fjeld Rock'n Rolf Band» gjorde at de fort ble kjente i musikk-Norge.

Det som altså startet som en slags uhøytidelig gimmick, ble begynnelsen på Fjelds, eller Jensens, strålende karriere.

- Det er 43 år siden jeg ble Jonas Fjeld. Og det falt seg aldri naturlig å bytte tilbake, så sånn er det blitt. Det er jo samma faen, sier «Tordensky»-sangeren med et smil til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Derfor byttet han navn til Jonas Fjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer