Silje Sandmæl elsker å være trebarnsmamma

- Man kan ikke forestille seg hvordan det er før man blir det, sier forbrukerøkonomen og «Luksusfellen»-eksperten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære forbruker økonomen Silje Sandmæl har blitt kjent for de fleste etter at hun ble en del av «Luksusfellen» på TV3.

Men 36-åringen har ikke alltid vært like fornøyd med livet som hun er nå. Hun forteller til Se og Hør at hun vokste opp i en blokkleilighet på Romsås, og alltid drømte om å enebolig.

Nå bor hun i et stort hus i Bærum, sammen med mannen Bent Tore (39) og barna Sander (9), Cedrik (7) og lille Celia (18 mnd).

Livet med tre barn i huset gir Silje stor glede.

- Jeg elsker å være trebarnsmamma! Man kan ikke forestille seg hvordan det er før man blir det, og det er først når jeg ble mor selv at jeg skjønte hvor stor kjærlighet mamma og pappa hadde til meg.

Se video fra Siljes hjem øverst i artikkelen!

FAMILIEN: Silje Sandmæl koser seg i Bærum sammen med mann og deres tre barn. Paret møttes i San Francisco.  Foto: Morten Eik, Se og Hør
FAMILIEN: Silje Sandmæl koser seg i Bærum sammen med mann og deres tre barn. Paret møttes i San Francisco. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

– Jeg hadde to barn før jeg ble 30, og egentlig ingen planer om å få flere. Men Celia har beriket livet vårt på en utrolig måte, særlig for gutta som er blitt storebrødre. Det er flott å se hvilken enorm kjærlighet de gir til henne!

I ACTION: I «Luksusfellen» må forbrukerøkonomene gå hardt til verks. Foto: TV 3
I ACTION: I «Luksusfellen» må forbrukerøkonomene gå hardt til verks. Foto: TV 3 Vis mer

Den prisbevisste trebarnsmoren er ikke glad i å kjøpe nye ting til verken seg selv eller huset.

Hennes absolutte favoritt-ting har hun fått helt gratis.

- Det er en kiste som bestefar laget når han var ung. Han hadde planer om å dra til Amerika, så det er en reisekiste som han laget. Det ble aldri noe av Amerika-turen, men jeg er veldig glad i ting som har en affeksjonsverdi. Den stod hos mammaen min før, og nå er den hos meg, sier hun til Se og Hør.

LAGER MAT: Sønnene til Silje lager mat til henne og mannen en gang i uken. Foto: Morten Eik, Se og Hør
LAGER MAT: Sønnene til Silje lager mat til henne og mannen en gang i uken. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Se den flotte kisten i videoen øverst i artikkelen!

LES OGSÅ: Endelig viser hun kroppen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer