Gaute Grøtta Grav og Silje Hvarnes brudd:

Silje har flyttet ut fra Farmen-Gaute

De møttes på Farmen – og ble kjærester. Nå har Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav flyttet fra hverandre.

: FARMEN-PAR: Gaute Grøtta Grav har ledet TV-suksessen Farmen i en årrekke. For 10 år siden fant han kjærligheten med Silje Hvarnes – som vant Farmen i 2008 Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
: FARMEN-PAR: Gaute Grøtta Grav har ledet TV-suksessen Farmen i en årrekke. For 10 år siden fant han kjærligheten med Silje Hvarnes – som vant Farmen i 2008 Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De var TV-paret alle snakket om. Året var 2008.

Den dyktige veterinæren Silje Hvarnes fra Larvik gikk av med seieren i TV 2-suksessen Farmen. Hun stakk av med førstepremie til en verdi av en million kroner.

SE OG HØR AVSLØRER: I denne ukens utgave av Se og Hør, blir det avslørt at Farmen-paret Silje og Gaute går hver til sitt.
SE OG HØR AVSLØRER: I denne ukens utgave av Se og Hør, blir det avslørt at Farmen-paret Silje og Gaute går hver til sitt. Vis mer

Men det alle snakket om, var at hun også stakk av med hjertet til programlederen, Gaute Grøtta Grav.

I denne ukens utgave av Se og Hør, avslører bladet at det er knuter på tråden mellom det profilerte paret. Så sterke knuter at hun har flyttet ut fra deres felles hjem.

Fikk gult kort av TV 2

Det var litt «forbudt kjærlighet». Gaute var forberedt på å få sparken som programleder.

- Jeg hadde ikke brutt noen punkter i kontrakten, men jeg skjønte at det ikke var helt heldig. Jeg fikk en advarsel, et gult kort, fortalte han i ettertid til Dagbladet Magasinet.

Paret fikk to barn og giftet seg i 2011. For fire år siden flyttet paret tilbake til hans barndoms rike i Isfjorden i Romsdal. Der overtok han huset etter sine foreldre.

Knuter på tråden

Gaute Grøtta Grav (38) har tidligere skrytt hemningsløst av kona Silje (37), som har vært tålmodig selv om han har vært mye borte.

TV-ROMANSE: Silje Hvarnes ble første kvinnelige vinner av Farmen - og kapret deretter hjertet til program-
lederen. Foto: TV 2
TV-ROMANSE: Silje Hvarnes ble første kvinnelige vinner av Farmen - og kapret deretter hjertet til program- lederen. Foto: TV 2 Vis mer

– I år har det jo vært en maraton – med både «Farmen kjendis» og den vanlige sesongen. Det har vært en utfordring, og det er klart at jeg kjenner på savnet av familien. Heldigvis har jeg en veldig forståelsesfull kone. Men fra oktober til mars prioriterer jeg familien, har Gaute sagt til Se og Hør tidligere.

Stygg bilulykke

Paret har vært gjennom drama tidligere. Kort tid etter at de ble kjærester, var de involvert i en stygg ulykke tre mil vest for Dombås.

Gaute og Silje var på vei til hans hjembygd da en trailer foran dem fikk problemer og havnet i grøfta.

Se og Hør har vært i kontakt med Gaute og Silje, men de ønsker ikke å kommentere bruddet.

LES OGSÅ: «Farmen»-hetsen ble plutselig til varme ord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer