FÅR HAN SILJE? Thomas Løge kjemper om Silje Stenslands hjerte i "Jakten på kjærligheten".  Foto: Asker
FÅR HAN SILJE? Thomas Løge kjemper om Silje Stenslands hjerte i "Jakten på kjærligheten". Foto: AskerVis mer

- Silje er utrolig herlig

Kan kosebamsen hjelpe Thomas å kapre TV-bonden Silje?

SEHER.NO: Thomas Løge (30) var i 2006 med i "Sjarmørskolen" på TVNorge. Nå er han én av fem friere som fortsatt kjemper om hjertet til TV-bonden Silje Stensland i "Jakten på kjærligheten". Men den blide Horten-gutten er kanskje ikke som mannlige 30-åringer flest...

I 27 år har Løge nemlig vært lidenskapelig opptatt av sin kosebamse. For like mange år siden fikk bamsen navnet "Pus".

- "Pus" har bestandig vært med meg. Jeg fikk den da jeg var tre år gammel, nå er jeg 30 - så jeg har jo hatt den i 27 år, sier Løge til Seher.no.

Det er på TV 2 underholdnings nettsider at "Jakten på kjærligheten"-frieren forteller at hvis huset hans begynner å brenne - da vil han først og fremst reddet sin kosebamse, i tillegg til alle sine fotoalbum. Overfor Seher.no legger Løge ikke skjul på at bamsen er en panda-bjørn - og en veldig slitt én som sådan.

- Føler du at Pus kan fungere som et sjekketriks overfor Silje?

- Jeg vet ikke en gang om jeg har fortalt henne at jeg er så knyttet til den, jeg. Men jeg tror nok at hun hadde ledd litt av det i så fall, gliser 30-åringen, som velvillig innrømmer at bamsen alltid har betydd mye for ham.

- Det er jo den tingen som jeg har hatt lengt i livet, gliser han.

Neste uke er det duket for nok en episode av TV 2-suksessen "Jakten på kjærligheten", og antallet friere skal med det reduseres ytterligere. Nå skal Thomas gi jernet for å kapre "drømmedamas" hjerte - med eller uten "Pus" som hjelpemiddel.

- Hun er en utrolig herlig jente, og har svært mange positive egenskaper. Jeg fikk et godt inntrykk av henne da jeg så henne på presentasjonsvideoen, og det inntrykket har bare forsterket seg etter at jeg møtte henne i det virkelige livet, sier han.

- Har du en sjanse tror du?

- Konkurransen er tøff, og jeg må bare forsøke å vise hvem jeg er. Jeg er i hvert fall villig til å ofre livet jeg lever i Horten for den jenta, forteller Thomas Løge til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene - eller frierne? Tips oss her!

LES OGSÅ: Fant kjærligheten etter "Jakten"