ÆRLIG: Dorthe Skappel blir å se i høstens sesong av «Skal vi danse» på TV 2. I et nytt intervju åpner hun seg opp om fortiden, mer spesifikt hvorfor hun valgte å la seg injisere med Botox og hvorfor hun opererte brystene. Foto: NTB scanpix
ÆRLIG: Dorthe Skappel blir å se i høstens sesong av «Skal vi danse» på TV 2. I et nytt intervju åpner hun seg opp om fortiden, mer spesifikt hvorfor hun valgte å la seg injisere med Botox og hvorfor hun opererte brystene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dorthe Skappel

- Silikonpuppene blir steinharde kuler som står rett ut

Dorthe Skappel gikk langt for å bevare ungdommeligheten.

Publisert

I høst får vi se mer av Dorthe Skappel (55) enn hva vi er vant til. Det er ikke til å stikke under stol at hun med programlederrollen i «God kveld Norge» og andre prosjekter også har vært synlig tidligere år, men med en deltakelse i «Skal vi danse» blir hun utvilsomt ofte å se på skjermen.

Dagbladet kickstarter det hele med et stort intervju med TV-dronningen i Magasinet. Der snakker hun om hvordan hun tror høsten blir, men intervjuet går også inn på Skappels egen historie.

Da 40-årene kom, kjente hun på en angstfølelse. Hun var redd for at noen andre skulle ta over for henne, og bestemte seg for å fikse på det ytre. Det angrer hun på i dag.

TV-DRONNING: Dorthe Skappel, her fotografert i 1998, har ledet «God kveld Norge» uavbrutt siden 1997. Hun har i tillegg gjort seg bemerket som Gullruten-programleder, men valgte å gi stafettpinnen videre etter 2012. Foto: NTB scanpix
TV-DRONNING: Dorthe Skappel, her fotografert i 1998, har ledet «God kveld Norge» uavbrutt siden 1997. Hun har i tillegg gjort seg bemerket som Gullruten-programleder, men valgte å gi stafettpinnen videre etter 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Helt jævlig

Det er langt fra første gang at 55-åringen åpner seg om de plastiske forandringene. Nå gir hun derimot et svært ærlig inntrykk av hvordan hun opplevde perioden, og hvorfor hun i dag angrer.

- Det var helt jævlig. Jeg gjør det aldri igjen. Folk må gjøre absolutt hva de vil med sin egen kropp. Men min oppfatning er at det stort sett tipper feil vei, og ikke blir fint. Når silikonpuppene blir steinharde kuler som står rett ut, er det ikke kult lenger, forteller hun.

NYGIFT: Dorthe Skappel reiste til London for å intervjue Brad Pitt i forbindelse med lanseringen av hans nye film «Fury». Hun la imidlertid ikke merke til gifteringen superstjerna nettopp hadde fått på fingeren. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer

TV-profilen tok alt fra silikon i puppene til Botox og Restylane i ansiktet. Hun erkjenner at det å «leve av å være pen» i mange år til slutt kan by på problemer, spesielt når man føler at man «mister det».

- Jeg tror både menn og kvinner forsøker å holde på ungdommen. Det er vanskelig å gi slipp, å innrømme overfor seg selv at man er gått over i en annen fase. Jeg måtte gå på noen botoxsmeller før jeg klarte det, forteller hun til Magasinet, og fortsetter:

- Samtidig føler jeg meg pussig nok flottere som menneske og kvinne i dag enn da jeg var 25. Jeg var så usikker på alt, på om jeg ville ha penger nok, et sted å bo, om jeg ville være flink nok i jobben min. Det er godt å ha blitt voksen og ha skrelt av seg alt det der.

Dorthe har tidligere pekt på en annen årsak til at hun valgte å fjerne silikonet i brystene. Da Robbie Williams besøkte Norge i 2002, fikk TV-profilen en kort prat med artisten.

FØLTE PRESSET: Dorthe innrømmer i dag at hun forsøkte å holde på ungdommen ved hjelp av injeksjoner og nye pupper. Hun er glad hun nå har vokst det fra seg, og har selvtilliten i orden igjen. Her fotografert i 2003. Foto: NTB scanpix
FØLTE PRESSET: Dorthe innrømmer i dag at hun forsøkte å holde på ungdommen ved hjelp av injeksjoner og nye pupper. Hun er glad hun nå har vokst det fra seg, og har selvtilliten i orden igjen. Her fotografert i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Dreide seg om kløfta

Med overskrifter som «Puppefiksert Robbie på norsk lynvisitt» og «Robbie Williams storflørtet», ble det riktignok raskt konstatert at tv-praten ikke hadde gått helt som planlagt.

«God kveld Norge»-programlederen erkjente senere overfor Dagbladet at hun underveis i intervjuet «fikk en klam hånd et sted mellom haka og navlen».

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp (27) røper programleder Dorthe Skappel (54) årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer

Da hun i fjor gjestet Stian Blipps talkshow i Bergen, mimret hun tilbake til det noe spesielle intervjuet.

- Intervjuet dreide seg kun om kløfta mi. Han var overhodet ikke opptatt av noe annet enn det som var her, forteller Skappel, og markerer overkroppen med hendene.

Williams' noe ivrige brystfokus fikk Skappel til å tenke seg om - og senere ta et valg:

- Resultatet av den episoden er jo egentlig at jeg fjernet silikonpuppene mine, forteller hun, og legger til:

- Hvis jeg ikke kan få litt oppmerksomhet - mer enn her (peker på brystene, journ.anm.), så får det heller være. Så da tok jeg vekk silikonet.

- Kunne brukket nakken

Selv om den populære programlederen har hatt ufalks med både Botox, Restylane og silikon, har hun også lagt seg under kniven med langt mer hell.

Dét inngrepet tok hun imidlertid av andre grunner enn forfengelighet.

- Og så har jeg operert øyelokkene mine, men det var fordi jeg hadde så tunge øyelokk og fikk mye vondt i hodet. Så akkurat det gjorde jeg av medisinske grunner, har hun sagt til Dagbladet tidligere.

54-åringen har for øvrig også fått en saftig blåveis av noe helt annet enn Botox-innsprøytinger.

STOR BLÅVEIS: Under Gullruten-utdelingen i Bergen i 2007, stilte Dorthe Skappel med blått øye etter den dramatiske ulykken på kunstløpisen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
STOR BLÅVEIS: Under Gullruten-utdelingen i Bergen i 2007, stilte Dorthe Skappel med blått øye etter den dramatiske ulykken på kunstløpisen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

I 2007 deltok hun i TV 2-programmet «Isdans», og under en generalprøve gikk hun rett i isen med hodet først. Selv om fallet var svært dramatisk og stygt, var Dorthe raskt på beina igjen:

- Jeg overlever. Jeg har fått en kraftig smell og en kjempeblåveis, men jeg er oppegående og ved godt mot, sa hun til Se og Hør den gang.

Ulykken inntraff kort tid før Gullruten det året, men Dorthe lot seg ikke stoppe av blåveisen og ledet som vanlig prisutdelingen - men med blått øye.

LES OGSÅ: Avslører forlovedens hemmelige sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer