- Silikon er ikke lenger noen «big deal»

Halvparten av årets Paradise-jenter har lagt seg under kniven.

SIER JA TIL SILIKON: Paradise Hotel-deltagerne Caroline Andersson, Charlotta Hedlund og Isabell Andersen sier de alle har forstørret brystene med hjelp av plastisk kirurgi. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SIER JA TIL SILIKON: Paradise Hotel-deltagerne Caroline Andersson, Charlotta Hedlund og Isabell Andersen sier de alle har forstørret brystene med hjelp av plastisk kirurgi. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag starter den femte sesongen av realityserien «Paradise Hotel» på TV3, med dobbelt så mange jenter som tidligere med fra starten.

Mens glamourmodellen Tine Helene Valle i 2010 var den eneste deltageren fra start med kunstige attributter, avslører rundt halvparten av årets jenter til Seoghør.no at de har lagt seg under kniven.

- Jeg fikk lagt inn 350 gram i hvert bryst for tre år siden. Egentlig ønsket jeg meg større pupper, men andre sa til meg at de så store nok ut, sa deltageren Isabell Andersen (24) til Seoghør.no, da vi møtte henne under innspillingen i Mexico i januar.

Se Seoghør.nos eksklusive intervju med Paradise-klare Paris Hilton!

- Ingen «big deal»
Også deltagerne Caroline Andersson (22), Charlotta Hedlund (20) og Martine Hogstad sier de har skaffet seg silikoninnlegg.

- Jeg valgte å legge inn 220 gram da jeg var 18, men det var fordi jeg ikke hadde noen ting. Jeg synes ikke silikon lenger er noen «big deal», og tror det er veldig mange på min alder som har skaffet seg det.


- Jeg tror imidlertid at det viktigste er å ha en naturlig stil, og at «plastikk-looken» er veldig ut. Det er viktig å ha pupper som passer til kroppen, sier hun til Seoghør.no.

- Ikke avgjørende for Paradise-suksess
På spørsmål fra Seoghør.no hevdet Paradise-guttene det ikke var silikon eller ikke, som var avgjørende når de skulle velge seg partner å dele rom med på skandalehotellet.

Det bekrefter Martine.

- Det var nok helt andre ting som ble avgjørende. Hvem som gikk godt overens og sånn. Det var det samme for meg når det gjaldt guttene. Jeg bryr meg ikke om de har «sixpack» eller ikke, men om de er min type gutt, sier hun til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag kl 21.30 på TV3. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Paris ypper til kamp mot Stordalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer