André Zachary Rebelo:

Siktet for drap

Faren til influenserens barn har vært under etterforskning i to år.

SIKTET: André Zachary Rebelo er siktet for drap. Her sammen med influenser og modell Grace Piscopo, som han har et barn med. Foto: Instagram
SIKTET: André Zachary Rebelo er siktet for drap. Her sammen med influenser og modell Grace Piscopo, som han har et barn med. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den australske influenseren Grace Piscopo (26) har over en million følgere på Instagram, og har jobbet med flere store navn. Blant annet har hun vært modell for Khloé Kardashians (38) klesmerke, «Good American».

Nå er det imidlertid faren til influenserens barn , kryptohandler André Zachary Rebelo (26), det skrives om.

Nylig meldte flere medier, blant andre News.com.au og Daily Mail, at Rebelo ble anholdt av politiet.

Han er siktet for å ha drept sin egen mor for to år siden.

DRØY: Khloé Kardashians reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

To år lang etterforskning

Rebelos mor ble funnet død i en storslått villa i den australske byen Perth 25. mai 2020. Politiet holder tett om detaljene, men kan fortelle at det var et familiemedlem som kontaktet politiet og rapporterte dødsfallet.

Etterforskningsleder i saken, Clinton Bragg, ville ikke bekrefte dødsårsaken overfor reportere, skriver News.com. Han uttalte imidlertid at pågripelsen av Rebelo markerte slutten på «en to år lang etterforskning».

I tillegg til siktelsen for drap, er Rebelo også siktet for fem tilfeller av forfalskning av dokumenter med svindel som hensikt.

RASER: Youtuber Phonchanok Srisunaklua fikk sterk kritikk etter at hun la ut denne videoen på sin Youtube-kanal. Video: Viralpress Vis mer

Ifølge nyhetsnettstedet skal svindelanklagene være knyttet til drapsetterforskningen, men etterforskningsleder ønsker ikke å gå i detalj om dette.

Ifølge Daily Mail har Rebelo selv hevdet at han er uskyldig i bedragerisakene, og skal møte i retten i desember neste år.

Senere i år skal han i retten for siktelsen mot drapet på moren, skriver nettstedet.

- Skjuler ingenting

Rebelo og influenser Piscopo har en tre år gammel sønn sammen. Ifølge nettstedet skal familien på tre ha bodd sammen i Perth.

KAN STRAFFES: Influenser Katie Sigmond risikerer fengsel etter at et stunt gikk galt. Video: Tiktok/Snapchat. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Kommentarfunksjonen på de siste Instagram-innleggene til influenseren er skrudd av etter at siktelsen ble kjent. Det samme gjelder også hennes siste YouTube-videoer.

Piscopo legger ofte ut bilder av den tre år gamle sønnen på Instagram, men har imidlertid ikke delt noen innlegg med faren til barnet siden nyttårsaften.

Derimot har hun tidligere uttalt seg om Rebelo på sosiale medier. I en video publisert på Youtube-kanalen hennes for fire år siden, forteller hun om forholdet til den drapssiktede mannen.

- Vi har ingenting vi skjuler for hverandre. Vi er veldig ærlige og åpne mennesker begge to, sa influenseren i videoen.

LES OGSÅ: - Hjerteskjærende å høre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer