KIDNAPPET PROSTITUERT: Den tidligere Ice Road Truckers-sjåføren Tim Zickuhr er siktet for å ha kidnappet en prostituert kvinne. Foto: Viasat / All Over Press
KIDNAPPET PROSTITUERT: Den tidligere Ice Road Truckers-sjåføren Tim Zickuhr er siktet for å ha kidnappet en prostituert kvinne. Foto: Viasat / All Over PressVis mer

Siktet for å ha kidnappet prostituert

«Ice Road Truckers»-stjernen skal ha tvunget henne til å hoppe ut av vindu.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Ice Road Truckers: Deadliest Roads»-sjåføren Tim Zickuhr er blitt siktet for tre lovbrudd, etter at han angivelig kidnappet en prostituert kvinne.

Zickuhr skal ifølge TMZ.com i tillegg ha tvunget kvinnen til å hoppe ut av et vindu i andre etasje.

Siktet for kidnapping

Nettstedet skriver at sjåføren er siktet for kidnapping, utpressing og bruk av makt.

Ifølge politirapporten skal Zickuhr ha kjøpt seksuelle tjenester av kvinnen, som går under navnet «Snow White», 18. desember. Han ga henne kredittkortet sitt, slik at kvinnen kunne ta ut penger.

Men «Ice Road Truckers»-sjåføren fant senere ut at kvinnen hadde tatt ut mer penger enn det han mente var avtalt.

Arrangerte møte

Derfor arrangerte han et møte med kvinnen dagen etter, der han angrep henne, slo henne i ansiktet og truet med å drepe henne, om han ikke fikk pengene tilbake.

Zickuhr låste kvinnen inne og krevde et telefonnummer til en person som kunne skaffe ham pengene, men lur som kvinnen var, ga hun nummeret til en politimann hun kjente. Og Tim ringte.

Det endte med at han raskt ble arrestert, og innrømmet alt.

En talsperson for «Ice Road Truckers» ønsket ikke å kommentere saken, men fortalte at Zickuhr ikke hadde vært med i programmet siden 2011.


LES OGSÅ: - Jeg skal kidnappe henne