- Sikkert mange som synes det er forferdelig

NRK-profil Noman Mubashir er svært moteinteressert, og tror enkelte reagerer på klesbudsjettet hans. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Programleder Noman Mubashir (38) viser seg ofte på rød løper i fantasifulle og fargesprakende antrekk. Under moteuken i Oslo var han selvsagt tilstede på flere av arrangementene for å se nærmere på norsk design. Selv har han hentet inspirasjon både fra Norge og fra sine pakistanske røtter.

- Min stil er en blanding mellom skandinavisk minimalisme, Hollywood og Bollywood. Jeg liker sterke farger, men kan også bruke helt sort, sier han.

Tirsdag kveld var Noman på Fam Irvolls motevisning på Aker Brygge og hadde valgt en knallrød jakke, sorte bukser og røde sko. Mubashir antar at han investerer mer i klesskapet sitt enn andre norske menn.

- Klesbudsjettet mitt er nok litt stort, men det spørs hvem man sammenligner seg med. Noen bruker penger på bil og båt, andre på alkohol og jeg kanskje bruker det på klær. I forhold til gjennomsnittsnordmannen så er nok Ola Noman litt over snittet.

Han tror at enkelte reagerer på klesbudsjettet.

- Det er jeg stolt av og det er ikke problematisk.  Det er sikkert mange anti-mote-mafia der ute som synes det er fælt og forferdelig at jeg bruker mye penger på klær, men vi har jo alle våre interesser.

Moteuken i Oslo har de siste dagene høstet kritikk fra moteeksperter og aktører i bransjen.
Programlederen reagerer på kritikken og synes det er viktig å takke dem som bruker tid på å arrangere Fashion Week.

- Det er kjempegøy på moteuka, og det er viktig at norske designere har en plattform for å vise seg frem. Kritikken er ikke ny, og jeg synes jeg har lest den før. Det er en «love-and-hate-war» mellom de som arrangerer Fashion Week og en del aktører i moteverden som ikke er fornøyd med det som skjer under arrangementene. Så blir det litt krig, og det liker media.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderer orgasmefødsel   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer