«Dog the Bounty Hunter»:

- Sikker på at du har det største juletreet

Slik var den første julen uten Beth.

FØRSTE JUL: Familien Chapman har i år feiret sin første jul uten Beth. I et ferskt intervju avslører Duane Dog at han har gjort alt han kan for å ivareta sin avdøde kones tradisjoner. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE JUL: Familien Chapman har i år feiret sin første jul uten Beth. I et ferskt intervju avslører Duane Dog at han har gjort alt han kan for å ivareta sin avdøde kones tradisjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juni ble det kjent at Beth Chapman, kjent fra den amerikanske realityserien «Dog the Bounty Hunter», hadde gått bort. 51-åringen døde etter flere års kamp mot kreften.

Beth var i mange år gift med Duane Dog Chapman (66), som den kjente realityserien baserte seg på, og de to har flere barn sammen.

Jula er gjerne en ekstra tøff tid for de som nylig har mistet noen, noe den også har vært for familien Chapman. Likevel har de gjort sitt for å hedre sin avdøde kone, mor og stemor i høytiden.

Delte hilsen

Den første julen uten Beth, var familien samlet hjemme i Colorado.

På Instagram har flere av familiens medlemmer delt bilder fra jula, hvor de også hedrer den avdøde Beth.

Se dette innlegget på Instagram

Merry Christmas it’s unfermented wine

Et innlegg delt av Duane Lee Chapman (@duanedogchapman)

Duane har selv delt et bilde hvor familien skåler til kameraet foran juletreet, mens stedatteren, Lyssa Chapman, delte en hilsen til sin avdøde stemor på Instagram, sammen med et bilde.

- Ingenting blir det samme uten deg. God jul i himmelen. Jeg er sikker på at du har det største juletreet noensinne, skriver hun.

- Ekstra tøft

Få dager før jul åpnet Duane opp om den kommende høytiden uten kona. Det gjorde han i et intervju med Entertainment Tonight, hvor han blant annet fortalte at han ønsket å holde Beths juletradisjoner ved like ved å pynte akkurat slik som hun pleide.

- Beth var tradisjonell og gammeldags. Så, du vet, juletreet, julegavene og julestrømpene, alt sammen er hengt opp, sa han i intervjuet, gjengitt av US Weekly, og la til at han forsøkte å bevare alle hennes tradisjoner.

Han la likevel ikke skjul på at kona ville være dypt savnet i jula.

- Beth kunne hver eneste julesang. Hun satte på julemusikk mens vi pyntet treet og hver eneste kveld før vi la oss. Jeg tror jentene har det ekstra tøft, som ikke kan synge sammen med mammaen sin.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Nyttårsforsetter

Til tross for at familien kjenner ekstra på sorgen i disse dager, klarer Duane å se framover og kunne blant annet fortelle at en sunnere livsstil er noe han har som nyttårsforsett for det kommende året.

I midten av september ble nemlig Duane «Dog» innlagt på sykehus med hjerteproblemer. I ettertid kunne han selv fortelle at han var blitt diagnostisert med lungeemboli (blodpropp i lungene, journ. anm.).

- Du er en tikkende bombe. Du kommer ikke til å være her med hjertet ditt sånn som det er nå. Å være redd for døden er normalt. Jeg er overrasket over at du ikke er redd for døden når du jager etter straffedømte. Men når du løper fra legen, betyr det at du må være din egen lege, uttalte bant annet legen, Dr. Oz, til Duane i tv-programmet, ifølge ET Online.

STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman har fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix
STORFAMILIE: Duane Dog og Beth Chapman har fire barn sammen, to sønner og to døtre. Her er familien i 2013. Totalt har dusørjegeren hele 12 barn fra fem ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

I programmet målte også Dr. Oz blodtrykket på 66-åringen, som da var alt for høyt. Han konstaterte blant annet med at Duane har et dårlig kosthold, får for lite søvn og sliter mye med stress. Det er altså dette 66-åringen nå ønsker å endre på.

- Jeg har nesten sluttet å røyke, jeg tar blodfortynnende medisin for blodproppen i lungen og jeg trener. Jeg har alltid trent hver dag, må nå skal jeg doble det, sa han og la til:

- Jeg er nødt til å leve for å kunne gjennomføre mine mål her i livet.

LES OGSÅ: - Jeg har grått av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer