FLOTT: Jan Thomas skryter av komiker Sigrid Bonde Tusviks flotte figur, og avslørte på direkten at han hadde sett henne naken.
FLOTT: Jan Thomas skryter av komiker Sigrid Bonde Tusviks flotte figur, og avslørte på direkten at han hadde sett henne naken. Vis mer

- Sigrid ser fantastisk ut uten klær

Jan Thomas avslørte hemmelighet på direkten.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for Gullruten i Grieghallen i Bergen, og Jan Thomas kommenterte kjendisenes kjoler underveis.

Da komiker Sigrid Bonde Tusvik (35) ankom i en sort silkekjole, ble han imidlertid ikke imponert. Han mente nemlig at komikeren kunne tatt større sjanser med sin slanke figur.

- Hun er for forutsigbar. Hun kunne tatt flere sjanser, for hun har en fantastisk kropp. Jeg har faktisk sett henne naken, sa Jan Thomas på den direktesendte sendingen.

Til Seoghør.no utdypet den stilsikre mannen utsagnet. Han hadde nemlig vært gjest i P3TV sitt humorprogram «Coming Up» i 2008, og i den anledning stilte begge to opp på dristige promobilder.

VÅGAL: Sigrid Bonde Tusvik og Jan Thomas i et promobilde for programmet «Coming Up».
VÅGAL: Sigrid Bonde Tusvik og Jan Thomas i et promobilde for programmet «Coming Up». Vis mer

Her både provoserte og imponerte Tusvik med den sexy karakteren Sienna Gurevitch Nilsen.

SUKSESS: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne gjør suksess i podcasten «Tusvik og Tønne». Foto: NTB scanpix
SUKSESS: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne gjør suksess i podcasten «Tusvik og Tønne». Foto: NTB scanpix Vis mer

Sienna fokuserte på kjendissladder iført latexkjoler og babyolje, men ga også seerne sextips.

- Jeg var gjest hos Sigrid og holdt henne på puppene for promoplakaten. Hun var naken ellers, så dekket jeg til. Så er jeg jo glad i Sigrid så vi har vært på flere ting sammen backstage, og da ser man jo også hverandre, sier 48-åringen lattermildt.

- Det er en ære

LETTKLEDD: Tusviks rollefigur, Sienna, spilte svært mye på sex.
LETTKLEDD: Tusviks rollefigur, Sienna, spilte svært mye på sex. Vis mer

Jan Thomas mener Bonde Tusvik kunne båret langt villere bekledninger enn det hun gjør i dag.

- Hun har kroppen til det. Jeg skulle gjerne sett henne i en typisk Kim Kardashian-kjole, som viser mer hud. Sigrid er komiker, og kan også gjøre det, for hun er ikke altfor seriøs. Så jeg skulle gjerne sett henne med sleik i håret og en skikkelig «nakenkjole», forteller han.

Og Sigrid tar mer en gjerne en slik utfordring. Til Seoghør.no forteller hun at hun ikke er pinglete i klesveien.

- Det er en ære å få høre dette. Jeg har jo gjort det før i jobben. Jeg kledde meg ut som Miley og var ganske avkledd. Det kunne jeg gjort som meg selv også, svarte komikeren.

Fikk du ikke med deg livesendingen fra Gullruten, kan du se hele under.

 <div style="width: 100%; height: 0; padding-bottom: 56.25%; position: relative; "><iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" src="http://www.dbtv.no/seplayer/4228137642001?autoplay=false"  style="position: absolute; top: 0; left:0; width: 100%; height: 100%; " webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true"></iframe></div>

 

LES MER: Karen-Marie ble ny med Jan Thomas