Sigrid Bonde Tusvik er gravid

- Jeg er veldig takknemlig, sier komikeren til Seoghør.no etter avsløringen på innspillingen av «Tusvik & Tønne talkshow».

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld har talkshowet «Tusvik & Tønne talkshow» premiere på TV 2, men det er visst ikke bare det nye programmet komiker Sigrid Bonde Tusvik (35) er svanger med.

Under innspillingen av talkshowet, som ledes av Tusvik og makker Lisa Tønne (37), avslørte komikeren nemlig at hun er gravid.

Se video av den overraskende avsløringen øverst i saken!

I første program er det Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (49) som er gjesteprogramleder. Den tidligere fotballstjernen blir vitne til avsløringen når han spør Tusvik og Tønne om det er noe de vil snakke om:

- Jeg har ikke så veldig mye på hjertet, men jeg tenker jo at Sigrid kanskje har det, for hun er jo blitt gravid, buser Lisa Tønne ut med i «Tusvik & Tønne talkshow».

Den overraskende nyheten får publikum til å sette i å juble, mens Sigrid Bonde Tusvik bryter ut i latter.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: I «Tusvik & Tønne talkshow» er Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne (t.h) gjester i sitt eget program. I det første programmet er det et spørsmål fra gjesteprogramleder «Mini» Jakobsen som utløser Sigrids babyavsløring. Foto: Skjermdump fra TV 2
GOD STEMNING: I «Tusvik & Tønne talkshow» er Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne (t.h) gjester i sitt eget program. I det første programmet er det et spørsmål fra gjesteprogramleder «Mini» Jakobsen som utløser Sigrids babyavsløring. Foto: Skjermdump fra TV 2 Vis mer

Takknemlig for graviditeten

Komikeren, som viste sin første fødsel på TV i programmet «Sigrid blir mamma», forteller videre at termin er i slutten av mars - og spøker med at fødselen vil dokumenteres på Snapchat (mobilapp for deling av bilder og video, journ.anm.).

- Det var veldig koselig med masse jubel fra publikum. Så mye jubel er jo ikke vanlig på en jobbdag, så det var stas, forteller Bonde Tusvik til Seoghør.no via tekstmelding etter avsløringen.

35-åringen er omlag tre måneder på vei, og hittil i svangerskapet har hun hatt lite plager:

GLADE: Sigrid Bonde Tusvik og Martin Jøndahl gleder seg til å bli foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum
GLADE: Sigrid Bonde Tusvik og Martin Jøndahl gleder seg til å bli foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Formen er veldig fin, så jeg håper det går greit framover også. Det er jo ikke en selvfølge å bli gravid, så jeg er veldig takknemlig, understreker hun videre overfor Seoghør.no.

«Tusvik & Tønne» har premiere på TV 2 torsdag klokken 21.40.

- Koselig med søsken

Fra før av har Sigrid Bonde Tusvik datteren Jenny (2½) med ektemannen Martin Jøndahl. De vordende tobarnsforeldrene møttes gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste».

Etter at datteren ble født, hadde ikke TV-profilen noen hast med å bli gravid igjen. Men til Seoghør.no fortale Tusvik at hun håpet å gi datteren søsken i fremtiden.

- Det er det vanskeligste du noen gang skal få til, så at folk maser om det er litt komisk. Selvfølgelig vil jeg gjerne ha en ny. Graviditet er ingen selvfølge, men jeg vokste selv opp med en søster og synes det er koselig når barn har søsken, sa hun våren 2014.

Se Sigrid Bonde Tusvik snakke med Seoghør.no om å komme i form etter fødsel nedenfor:

LES OGSÅ: - De holder på med hverandre