Signerte skilsmissen med et smilefjes

Katy Perry tar tydeligvis ikke bruddet så hardt.

FERDIG MED RUSSELL: Katy Perry har kommet over eks-mannen og er klar for å gå videre med livet sitt.  Foto: All Over Press
FERDIG MED RUSSELL: Katy Perry har kommet over eks-mannen og er klar for å gå videre med livet sitt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I desember ble det kjent at popstjernen Katy Perry (27) skiller seg fra Russell Brand (36) som hun var gift med i litt over ett år.

Nå har paret signert skilsmissepapirene, og Perry hadde en noe uvanlig underskrift. «I Kissed a Girl»-stjernen la nemlig til et lite smilefjes og et hjerte etter navnetrekket. Kanskje tyder den spesielle signaturen på at Perry ikke tar bruddet så tungt som først antatt.

Og Katy har stor grunn til å smile. Mange mente Russell kunne tjene flere millioner på skilsmissen, fordi han og Katy ikke hadde noen ekteskapsavtale. Men eks-paret har nå blitt enige om å dele verdiene sine likt. Komikeren har også, ifølge Daily Mail, gitt avkall på 280 millioner kroner - halvparten av Katys formue.

Både Perry og Brand har vært tause om bruddet, men på sin Twitter-side raste popstjernen mot alt sladderet som fulgte i kjølvannet av sjokknyheten.

- Om alt sladderet. Jeg vil gjøre det klart at INGEN snakker for meg. Ikke blogger, ukeblader, «nære kilder» eller familien min, skriver hun.

Ifølge amerikanske medier går paret fra hverandre fordi den britiske komikeren ønsket seg barn, mens Perry ville fokusere på karrieren sin.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forelsket i kopi av eks-kona 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer