Signerte selvmordskontrakt som 7-åring

- Jeg måtte skrive under på at jeg ikke ville ta mitt eget liv, forteller Demi Lovato.

DOMMER: Demi Lovato er både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor». Her sammen med kollegaene L.A Reid, Britney Spears og Simon Cowell. Foto: All Over Press
DOMMER: Demi Lovato er både skuespiller og popstjerne, og fikk i fjor det prestisjefulle oppdraget å sitte i dommerpanelet i amerikanske «X Factor». Her sammen med kollegaene L.A Reid, Britney Spears og Simon Cowell. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Demi Lovato (20) har lenge slitt med selvskading og spiseforstyrrelser og var i 2010 innlagt til behandling for å få bukt med problemene sine.

Hun har tidligere fortalt at hun ennå ikke er helt frisk, og i januar sjekket hun inn på et rehabiliteringshjem for å unngå tilbakefall.

I et intervju med Rolling Stones magazine forteller Lovato at hun helt siden barndommen skremte vokse med sine mørke tanker. Til slutt ble det så ille at lærerne på barneskolen hennes tok affære da hun bare var syv år gammel.

- Rektor ringte foreldrene mine og fikk meg til å signere en selvmordskontrakt hvor det stod at jeg ikke kom til å ta mitt eget liv, avslører hun til bladet, ifølge Contactmusic.com.

«Skyscraper»-sangeren har fått diagnosen bipolar lidelse og har tidligere fortalt at hun har hatt mange tunge stunder i løpet av livet sitt.

- Hvis du tar vekk musikken min, har jeg ingenting å leve for.

20-åringen har sagt at hun tar en dag av gangen og at hun kjemper en evig kamp mot selvforakten som startet allerede som syvåring.

- Jeg så meg i speilet og følte meg aldri god nok. Jeg slet med mye smerte, skyldfølelse og skam og tok det utover meg selv ved å skade meg. Avhengighet tar over hjernen din og alle tankene dine.

Men fansen gir henne styrke.

- Hver gang noen spør meg om et bilde eller en autograf tenker jeg at jeg ikke hadde vært noe uten denne personen. Fansen min gjør livet spesielt.LES OGSÅ: Paris Jackson innlagt for selvmordsforsøk