TAKKER FOR SEG: Signe Tynning avslører at hun har valgt å ta sluttpakke, og slutter dermed i TV 2 for godt på nyåret.  Foto: Morten Eik
TAKKER FOR SEG: Signe Tynning avslører at hun har valgt å ta sluttpakke, og slutter dermed i TV 2 for godt på nyåret. Foto: Morten Eik Vis mer

Signe Tynning slutter i TV 2 etter 23 år

- Dette er noe som jeg har tenkt mye på, sier den tidligere «God Morgen Norge»-programlederen.

SEOGHØR.NO: Signe Tynning (53) har jobbet i TV 2 de siste 23 årene, mest kjent som programleder for «God Morgen Norge».

Nå melder TV 2 at 53-åringen har valgt å ta sluttpakke.

I starten av mai ble det nemlig kjent at kanalen ville tilby sluttpakke til alle ansatte etter de varslet kutt på 350 millioner kroner innen 2020.

– Med den omstillingen TV 2 er i, og muligheten som kom nå, så kjenner jeg på det at det finnes en verden utenfor TV 2 som jeg vil utforske, sier Tynning til TV2.no.

– Jeg har valgt å ta sluttpakke, men det var ikke slik at dette falt ned i hodet mitt over natten. Dette er noe som jeg har tenkt mye på, til og med før pakkene ble tilbudt, forteller hun.

Nettstedet skriver videre at Tynning ikke er ferdig i kanalen før på nyåret. 

Saken fortsetter nedenfor.

SLUTTET: Signe Tynning sluttet i «God morgen Norge» i fjor. Her er hun sammen med (f. v.) Reidar Buskenes, Vår Staude og Peter Moi Bubresko i 2013. Foto: Espen Solli
SLUTTET: Signe Tynning sluttet i «God morgen Norge» i fjor. Her er hun sammen med (f. v.) Reidar Buskenes, Vår Staude og Peter Moi Bubresko i 2013. Foto: Espen Solli Vis mer

Takket for seg

Det var i fjor det ble kjent at Signe takket for seg i «God Morgen Norge», etter tusenvis av timer på skjermen og 2000 sendinger. 

Under hennes siste sending fortalte hun til Se og Hør at hun så mest frem til en ny arbeidstid. Jobben tok stor plass i livet hennes, og at det har gått ut over både familien og det sosiale.

– Jeg må legge meg klokken ni, og stå opp klokken halv fire på natten. Og jobben har svirret rundt i bakhodet. «Nei, jeg kan jo ikke ta den kaffekoppen nå, jeg skal jo snart sove», sa hun den gang.

– Men nå skal jeg ta tilbake livet mitt, og har allerede begynt å legge planer med venninner, fortsatte hun.

Signe har bodd sammen med kommuneadvokat Karl-Otto Auk (55) i 12 år. 

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Mary?