Sigaretter og alkohol

Liam og Noel har blitt venner igjen. Nå skal de bygge hoteller sammen.

Siden 1991 har Oasis holdt det gående med hits som Wonderwall, Don't Look Back in Anger og Supersonic. Foto: AP/Scanpix
Siden 1991 har Oasis holdt det gående med hits som Wonderwall, Don't Look Back in Anger og Supersonic. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De er nok etterhvert mest kjent for å knuse hotellrom, disse britiske skandalerockerne Liam (34) og Noel Gallagher (39) i bandet Oasis. Ikke minst er de kjent for å utøve vold mot hverandre.

Men nå går det rykter om at brødrene har slått seg sammen for å lansere sin egen hotellkjede - og navnet skal bli Supernova Heights!

- Liam håper på å fly til Miami neste uke for å se på ledige tomter. Planen er å åpne så mange hoteller i England og USA som mulig innen slutten av 2007. Alle skal hete Supernova Heights, forteller en venn av guttene.

Navnet på kjeden har de fått fra palasset Noel hadde i London med samme navn.

- Guttene vil ha alkohol og sigaretter i samtlige rom, bare for å hylle deres siste CD, Cigarettes and Alcohol, forteller kilden. - Den solgte dårlig. Alle er jo så i mot sigaretter, ler han.

- Kokain, sigaretter og Jack Daniels. Jeg lever et føkkings rock'n'roll-liv, har Liam uttalt.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer