KRYPER TIL KORSET: Munnrappe Spencer Pratt er lei seg for uttalelsene han kom meg til Olsen-tvillingen. Foto: STELLA PICTURES
KRYPER TIL KORSET: Munnrappe Spencer Pratt er lei seg for uttalelsene han kom meg til Olsen-tvillingen. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Sier unnskyld til Mary-Kate

- Egentlig er jeg bare misunnelig på henne, innrømmer Spencer Pratt.

LOS ANGELES (Seher.no): Da Mary-Kate Olsen (22) for et par uker siden var gjest hos David Letterman, klarte talkshow-verten å dra ut av henne at "The Hills"-stjernen Spencer Pratt (24), som tvillingene tidligere har gått på samme skole med, hadde et voldsomt temperament på fotballbanen.

Pratt mislikte uttalelsene hennes så sterkt at han fyrte tilbake ved å kalle henne "den midre pene tvillingen" og en rekke andre ting på USmagazines hjemmeside.

- Jeg skjønner ikke helt hvorfor hun bruker navnet mitt for å få presse rundt sin nye filmen som ingen likevel kommer til å se. Hun bør heller konsentrere seg om å ikke kle på seg i mørket, sa han den gang til nettstedet.

Krangelen dem i mellom skal ha startet etter at Spencer solgte bilder av en beruset Mary-Kate fra da hun gikk på Videregående skole til Star magazine.

Nå har likevel Spencer tatt til fornuft og beklager oppførselen sin til USmagazine.com.

- Jeg unnskylder meg for drittslengingen, men hun tok opp et sårt emne da hun fortalte om fotballhendelsen. Jeg vet at David bare gjorde jobben sin da han stilte henne spørsmålet. Han er er jo den beste i sitt fag til det, sier han til nettstedet.

Spencer går faktisk så langt som å innrømme at han er sjalu på den styrtrike tvillingen.

- Jeg respekterer Mary Kate som forretningskvinne, og jeg er egentlig bare misunnelig på henne. Jeg vil også ha mitt fjes trykket opp på lunsjbokser, avslutter han.

LES OGSÅ: Spencer ville beskytte Heidi