VERBALT ANGREP: Hayden Panettiere går til et verbalt angrep mot de som har kritisert kroppen hennes. Foto: Stella Pictures
VERBALT ANGREP: Hayden Panettiere går til et verbalt angrep mot de som har kritisert kroppen hennes. Foto: Stella PicturesVis mer

Sier unnskyld for cellulittene

- Jeg kan ikke gjøre noe med det, men jeg beklager hvis lårene mine støter dere...

SEHER.NO: "Heroes"-stjernen Hayden Panettiere (19) går til et verbalt angrep mot de som har kritisert henne for cellulittene hennes.

Nå beklager hun for at hun ikke er perfekt.

- Jeg har cellulitter på baksiden av lårene. Jeg beklager, jeg er en kvinne. Jeg vet ikke hva dere vil at jeg skal si. Jeg beklager, men de kommer ikke til å forsvinne. Jeg kan ikke gjøre noe med det, men jeg beklager hvis lårene mine støter dere, sier hun lakonisk, ifølge Contactmusic.com.

Med den økende kjendisstatusen, kommer også flere problemer for den velkjente 19-åringen.

- Jeg lever med kritikk hver dag. Før pleide jeg å gå tur med hundene mine i bare pyjamasen, men nå må jeg passe på å se bra ut, ellers blir jeg slaktet.

Likevel ser ikke lårene hennes ut til å stoppe kjendisgutta fra å vise sin interesse.

Panettiere var nylig i Cannes i anledning filmfestivalen, og der ble hun fotografert i bikini på en luksusyacht sammen med sin nye flamme, den britiske TV-reporteren Steve Jones (32).

Før det var hun sammen med "Heroes"-motspiller Milo Ventimiglia (31), og ble i tiden etter koblet til Adrien Pasdar.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hayden på het badeferie i Cannes