GAPSKRATT: Siv Cotton satt på første rad sammen med sin amerikanske venninne Nannette Gellar og TV3s programsjef Trygve Rønningen under visningen av første episode av «Norske Hollywoodfruer» på Grims Grenka Hotel i Oslo fredag formiddag. Foto: Anders Myhren / Seher.no
GAPSKRATT: Siv Cotton satt på første rad sammen med sin amerikanske venninne Nannette Gellar og TV3s programsjef Trygve Rønningen under visningen av første episode av «Norske Hollywoodfruer» på Grims Grenka Hotel i Oslo fredag formiddag. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Sier sikkert: «Å gud, jeg tror jeg lå med henne!»

Hollywoodfruen håper på sterke reaksjoner fra sine norske one-night-stands...

Se intervju med Siv Cotton på Norgesbesøk nederst i artikkelen

SEHER.NO: Hollywoodfruen Siv Cotton (38) er denne uken fløyet inn til Norge for å promotere TV3s nye storsatsning «Norske Hollywoodfruer».

Siv har besøkt Norge ca en gang i året i løpet av de 22 årene hun har bodd i USA, men dette norgesbesøket er nok en opplevelse utenom det vanlige for jenta fra Elverum. På Gardermoen sto limousinen klar, hun var på forsiden av landets største avis og var torsdag kveld i opptak i TV2s «Senkveld med Thomas og Harald».

- Jeg føler meg ikke som en kjendis, det har nok ikke sunket inn helt ennå. Men det har jo vært veldig hyggelig å få litt kongelig behandling med limousin og bli tatt så godt vare på. Så nå håper jeg at jeg lever opp til forventningene om showet, sier Siv Cotton til Seher.no.

Hjemme i Bell Canyon i Los Angeles lever Siv sammen med busyness-ektemannen Christian Cotton (60) og deres datter Charlize (8) i en fasjonabel villa i et beskyttet rikmannsområde.

Hver mandag i seks uker fremover får nordmenn innblikk i Sivs hverdag med shopping, personlig trener og glamorøse fester.

- Er det litt godt at ekskjærester og tidligere klassevenninner får se hvor godt du lever nå?

- Ja, kanskje litt. Jeg har ikke hatt så mange kjærester her, men jeg har hatt noen one-night-stands. Kanskje de sier «Å gud, jeg tror jeg lå med henne en gang».

- Jeg ønsker at noen av jentene på ungdomsskolen, som ikke var så hyggelige og som nå jobber på Cubus og sånne steder, skal se dette og tenke «Pokker heller, skulle ønske det var meg», sier Siv lattermildt.

Fredag formiddag var det visning av første episode av «Norske Hollywoodfruer» på Grims Grenka Hotel i Oslo. I denne episoden arrangerer Siv parykk-party, og Hollywoodfruen gapskrattet flere ganger da hun så seg selv på skjermen under fredagens arrangement.

- Jeg synes første episode var veldig artig. Jeg synes alle jentene bidro med det som foregår i deres liv veldig bra. Jeg synes kanskje det var litt flaut å se seg selv på party. Det er sånn Norge ser meg: «She's the partyqueen», sier Siv Cotton til Seher.no.

«Norske Hollywoodfruer» følger også artisten Antionette Kristensen (30), hundeeier Kristine Dorow (28) og butikkeier og undertøysdesigner Beatrice Prochazka (38).

«Norske Hollywoodfruer» har premiere på TV3 mandag klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Diskuterte aldersforskjellen før bryllupet

Se video med Siv Cotton på Norgesbesøk her:


[obj:media:8510]