Sier opp sine egne

Suksessen gikk rett til hodet for Carolyn Kepcher.

SUKSESS: Suksessen gikk rett til det iskalde hodet til Carolyn. Donald sa henne derfor opp. Foto: AP/Scanpix
SUKSESS: Suksessen gikk rett til det iskalde hodet til Carolyn. Donald sa henne derfor opp. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går bekreftet Donald Trump (60) at han har sagt opp Carolyn Kepcher (36) - den iskalde, blonde fruen som alltid har sittet til venstre for hentesveis'ern i styrerommet i "The Apprentice”.

Han forteller at suksessen med nevnte TVNorge-serie rett og slett gikk til hodet på henne, og at dette førte til at hun gjorde en dårlig jobb hos ham, som ansvarlig for mogulens golf-aktiviteter.

- Jeg liker Carolyn veldig godt, og dette var ikke en enkel avgjørelse. Men nå gjør jeg det som er best for henne, forteller han kort.

Etter den første sesongen av serien, har nemlig Kepcher brukt store deler av tiden sin på å blant annet skrive en karrierebok - og på å holde godt betalte foredrag for forretningslivet.

Dette falt ikke i god jord for Trump, som helst så at hun brukte arbeidstiden sin hos ham.

Det er også sagt at George Ross (78), som satt til høyre for Donald i styrerommet, ikke lenger skal være med i realityen, men at dette rett og slett kommer av alderdom.

Trumps talsmann Jim Dowd kan fortelle at barna til Donald, Ivanka (25) og Donald junior. (28), vil erstatte de to, men at de langt i fra vil få like store roller som det Carolyn og Ross hadde.

Ivanka kler av seg i herreblad! Se mer her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer