LEGGER OPP TO ÅR ETTER DEBUTEN: Victoria's Secret-modellen Kylie Bisutti har posert i undertøy for siste gang, etter at hun valgte å si opp jobben på grunn av sin kristne tro. Foto: Stella Pictures
LEGGER OPP TO ÅR ETTER DEBUTEN: Victoria's Secret-modellen Kylie Bisutti har posert i undertøy for siste gang, etter at hun valgte å si opp jobben på grunn av sin kristne tro. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sier opp jobben på grunn av Jesus

Victoria's Secret-modellen Kylie Bisutti sier opp jobben på grunn av Jesus.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske modellen Kylie Bisutti (21) fikk sin store drøm oppfylt da hun i 2009 vant den amerikanske TV-konkurransen «Victoria's Secret Model Search» og over natten ble kollega med undertøysmerkets mest kjente navn som Miranda Kerr og Adriana Lima.

Men kun to år etter at hun debuterte som undertøysmodell har Bisutti valgt å si opp jobben, fordi den kolliderer med hennes kristne livssyn.

- Jobben bestod stadig oftere av å vise fram undertøy, og undertøy er ikke klær. Jeg har blitt veldig ukomfortabel med det på grunn av min tro sier hun til TV-kanalen FOX ifølge Radaronline.com.


Heretter blir det kun ektemannen Mike som får se henne avkledd.

Ekteparet var nygift da Kylie vant Victoria's Secret-jobben og hun sier at hun hadde dårlig samvittighet hver gang hun gikk ut på catwalken i bare undertøyet.

- Kroppen min skal kun bli sett av min ektemanns øyne, og er en hellig ting. Målet mitt er å være en bedre rollemodell for unge, kristne jenter og ikke gi dem inntrykk av at det er greit å gå rundt og vise seg fram i undertøy for fremmede menn, sier Kylie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaller dere dette «formfull»?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer