<strong>TRØTT OG VELTRENT:</strong> Kristin Kaspersen skriver bok om trening, men er så fysisk utmattet at hun må slutte i jobben som programleder for Nyhetsmorgon. Foto: Fame Flynet
TRØTT OG VELTRENT: Kristin Kaspersen skriver bok om trening, men er så fysisk utmattet at hun må slutte i jobben som programleder for Nyhetsmorgon. Foto: Fame Flynet Vis mer

Sier opp jobben for barnas skyld

Fysisk utmattelsessyndrom ødela for privatlivet til den norskfødte programlederen Kristin Kaspersen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun har ledet «Nyhetsmorgon» på TV4, i fem og et halv år. I helgen ledet norskfødte Kristin Kaspersen (41) sin siste sending, sammen med kollega Anders Kraft.

- Når jeg kom ut fra sminkerommet, begynte jeg å gråte. Så ville jeg bare nyte resten av sendingen og være tilstede i øyeblikket. Selv om jeg tok avgjørelsen om å slutte for et halvt år siden, var det tungt å vite at jeg ikke skulle jobbe med Anders mer, sier hun ifølge Expressen.


Kristin er lei av å være trøtt rundt barna Leon (8) fra ekteskapet med Hans Fahlén, og Filip (15) - fra fra forholdet med Martin Lamprecht.

- De to siste årene har jeg slitt med fysisk utmattelsessyndrom. Det var hardt å stå opp så tidlig, til tross for at kollegaene mine og gjestene gjorde hver dag spennende og full av energi.

Den norskfødte programlederen er datteren til sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kasperen. Selv om hun slutter i Nyhetsmorgon skal hun fortsatt jobbe i tv, og tar nå steget mot et nytt medium.

- Jeg kommer fra underholdningsbransjen, og kjempet i syv år for å få jobb i Nyhetsmorgon. Men da jeg startet der var jeg bare nybegynner, og bygde meg gradvis opp kompetanse. Nå jobber jeg fortsatt for programavdelingen i TV4, og skal på jobb med «Sporløst» neste uke. Jeg skriver også en bok, som kommer til høsten, sier Kaspersen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Lindsay lohan - Funnet bevisstløs på hotellrom 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer