LAR SEG IKKE KJØPE: Sven-Görans ekskjæreste, eiendomsadvokaten Nancy Dell'Olio, er blitt tilbudt 2,7 millioner kroner for å bli med i kjendis-Big Brother mot sin tidligere rival Ulrika Jonnson.  Foto: Stella Pictures
LAR SEG IKKE KJØPE: Sven-Görans ekskjæreste, eiendomsadvokaten Nancy Dell'Olio, er blitt tilbudt 2,7 millioner kroner for å bli med i kjendis-Big Brother mot sin tidligere rival Ulrika Jonnson. Foto: Stella PicturesVis mer

Sier nei til tidenes cat-fight

Svennis' eks nekter å møte rivalinnen på tv.

SEHER.NO: Nancy Dell'Olio (50) skal ha blitt tilbudt 2,7 millioner kroner for å delta i kjendisutgaven av Big Brother i England, i et forsøk på redde seertallene.

Inne i Big Brother-huset skulle hun møte sin tidligere rival, den svenskfødte tv-personligheten Ulrika Jonnson (41).

Den italienske-britiske eiendomsadvokaten Nancy ble først tilbudt nærmere 1,3 millioner for å gå inn i reality-showet etter at Ulrika signerte i desember i fjor.

Dell'Olio avslo tilbudet og sa at det siste hun ville var å bli dratt inn i en tv-krangel. Men Channel 4 har kommet tilbake med stadig høyere og høyere bud, og nådde hele 2,7 millioner denne uka, skriver Mail Online.

Nancys rådgivere skal ha vurdert tilbudet, men sannsynligvis sier Eriksson tidligere kjæreste nei siden hun er blitt fortalt at dette kan være drepen for karrieren hennes.

Nancy var i flere år kjæreste og samboer med svenske Sven-Göran Eriksson (60), som var landslagstrener for det engelske fotballandslaget. Han hadde et kort sidesprang med Ulrika i 2002, noe som skapte mediestorm siden det var Fotball-VM samme år. De to kvinnene ble erkefiender.

- Hun har moral som en bakgårdskatt. Svens forhold til henne var kort og meningsløst, sa Nancy den gangen.

Eriksson gikk tilbake til Nancy, men forholdet tok slutt i 2007.

Ulrika Johnson slo tilbake mot Nancy og sa at det var hennes forhold til Sven Göran som gjorde henne kjent.

- Jeg gjorde henne bare godt. Nå er hun ekstremt godt kjent, og det er tydelig noe hun liker, sa Ulrika.

Firebarnsmoren Ulrika blir mest sannsynlig stemt ut av huset denne uka, selv om hun er den høyest betalte kjendisen i showet, med et honorar på 1,9 millioner kroner.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Naken Nancy kostet dyrt