Sier nei til sex før ekteskapet

- Sex er noe mellom to personer, sier Jakten-bonden.

VIL GIFTE SEG FØRST: - Sex er noe mellom to personer, noe de to personene tar en vurdering på seg imellom. Men i utgangspunktet er det nei til sex før ekteskapet. Det er hva jeg mener, sier Jakten-bonden Åge André Brømnes. Foto: TV 2
VIL GIFTE SEG FØRST: - Sex er noe mellom to personer, noe de to personene tar en vurdering på seg imellom. Men i utgangspunktet er det nei til sex før ekteskapet. Det er hva jeg mener, sier Jakten-bonden Åge André Brømnes. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Åge André Brømnes (27) har hele tiden vært åpen om at han helst ønsker seg en kristen jente gjennom TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Men han legger heller ikke skjul på at han som kristen også ønsker å vente med sex til han er en gift mann.

- Sex er noe mellom to personer, noe de to personene tar en vurdering på seg imellom. Men i utgangspunktet er det nei til sex før ekteskapet. Det er hva jeg mener, sier Jakten-bonden til Her og Nå.

Bonderomantikken denne høsten er allerede i full gang, og mandag ble det klart at Åge André tok med seg Ingrid, Marta, Helen, Ragnhild og Tone videre fra speed-daten.

Selv om han nå er klar for å finne seg kjæreste, forteller Brømnes, at han ikke kommer til å gjøre som fjorårsbonden Clas Kvisler, som gikk ned på kne og fridde til sin utkårede Ann-Mari - på TV.

- He he. Jeg tror ikke det blir noen reprise av det fra min side. Jeg tror jeg har vanskelig for å forelske meg på en uke, men at det kan oppstå følelser man kan bygge videre på, det tror jeg, sier han til Her og Nå.


I sesongpremieren av «Jakten på kjærligheten» ga han klar beskjed på skjermen om at ikke-kristne brevskrivere ville rykke ned noen hakk i brevbunken. Til Seher.no la ikke 26-åringen skjul på at utsagnet kanskje kan virke litt ekskluderende.

- Det kan lett tolkes feil, det ser jeg. Men jeg hadde ikke som mål å ekskudere noen, sa Brømnes, som likevel endte opp med ti kristne friere.

- Jeg valgte bare kristne friere. De aller fleste som sendte brev var kristne, selv om noen henvendelser skilte seg ut, sa han til Seher.no.

- Valgte du disse ti bare på grunn av verdier deres?

- Nei, jeg valgte dem ut etter en helhetsvurdering av brevene. Jeg har ikke problemer med å leve sammen med noen som er ikke-kristne, men det ville bare blitt mye mer komplisert. Men det var uansett ikke noe problem med den brevbunken jeg fikk.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg synes at det er høl i huet